<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 Xtravagant 於 2009-2-5 03:06 AM 發表

先生﹐請問你睇夠未呢?

從我offer到而家足足等左7日。吾怪得之全le都話同吾到你trade...人地3個trade都go through我仲響度陪你吊緊頸

offer我已經cancel左喇~

吾緊要啦﹐你隊波連我都抄得﹐實拿 ...
sorry X,
我諗多左 個offer隨時可以trade得
原帖由 Xtravagant 於 2009-2-5 12:40 PM 發表

Haha Bogut out for the rest of the season and then you said trade得...
Anyway, I'll accept your offer and good luck
bogut唔打得 R.J唔會打得好d 我深信
只不過玩左咁多年未同你trade過
原帖由 Xtravagant 於 2009-2-9 06:07 PM 發表

dont think he would but just asking to confirm...If I am right, he should be more eager to have Nash than me wanting to have Boozer

This is frustratrating.. I still didn't hear from the mouth of ...
你會唔會諗多左呀
我冇veto過
今日唔覺意睇左bobs隊波d人打成點
LBJ同Dirk都未出
原帖由 asurada001 於 2009-2-19 01:03 AM 發表

i know Harvey did a lot of work to build this team....
it's really hard to beat that team right now...
but i don't have to face him anymore....lol
me2
原帖由 R-Star 於 2009-2-21 10:49 PM 發表
樓上幾個得terry失分
我冇左個key呀
原帖由 R-Star 於 2009-2-21 11:48 PM 發表

唔知你多唔多出offer
不過有幾個人一定唔會o係我隊波度咁耐 (granger, r.jefferson, oden)

有條問題想問好耐, 你用oden咁耐有冇諗過放佢?
定一話一直等佢爆? 到佢爆時又覺得佢會繼續爆 ...
oden冇人要架喇
我要佢d blk姐
granger今季算健康
r.jefferson 我要佢d分同3分

原帖由 Xtravagant 於 2009-2-22 04:57 AM 發表

this line is gold...
講真唔係我唔想放佢
邊個要姐
原帖由 Xtravagant 於 2009-2-22 08:03 AM 發表

你覺得Beasley定Oden難放D?

一對一應該就難喇﹐所以你咪需要將拒同第D人包裝一齊再賣出去lor...
等拒打翻幾場好波自然有人'喉'架啦。

btw, 我今日有體熱火場波。J.Oneal打得吾錯﹐Wade又願意交波比拒。所 ...
算啦
諗住有機會入playoff
依家先黎傷件大野
原帖由 eqhigh 於 2009-3-29 03:06 PM 發表
全線大爆發, 瘋狂力追terry

最估唔到rip同crawford連抖幾場之後, 第一場出番黎就一齊交到30+, 真係唔該晒
我以為我一日16個3分 好爆
點知你18
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。