<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 Rated-R 於 2008-10-24 10:20 PM 發表

邊個???
我需要用佢換玩一個
3pts pg 同一個20pts 10reb
原帖由 Rated-R 於 2008-10-24 11:05 PM 發表

ADG=MM
M.mill是個識AST的射手
sorry 冇興趣
原帖由 Rated-R 於 2008-10-24 11:23 PM 發表

你認為ADG=???
你用你個價值觀根本冇人睬你
你當Oden死左???
oden死左佢就升值
(同埋我冇諗過ADG會出現系我陣中,純粹試價)
MM在我陣中根本發揮不到作用
原帖由 R-Star 於 2008-10-25 11:29 PM 發表

冇話咩暗示唔暗示, 我隊波冇可能打3分, 俾我都冇用

你隊波就太多3分手, week2俾你大數我100球3分都冇所謂

durant比上不足(josh, dirk), 比下有餘(bogut, cv, outlaw), 所以我都冇出過offer俾你

雖然x話feeon隊波 ...
Dwight Howard+Mike Bibby點換
原帖由 Rated-R 於 2008-10-26 02:31 PM 發表

我發覺terry又做番前年既terry,上年佢表現唔錯,pick人都頗有意思,入到Sim-Final仲有得同我砌下,但今年pick人又返回亂點廿四,D人仲好多鬼鼠貨
我今年不在live draft
JR係DG落選後o既補位
不幸地兩個都pick左

LAG同oden係2選1

所以現在我想放棄ast 主攻reb&blk

原帖由 R-Star 於 2008-10-27 12:50 AM 發表

等你出offer

LAG係邊個?
同oden同隊果個

我怕出手太低

原帖由 R-Star 於 2008-10-27 10:29 PM 發表

你隊波d球員幾岩用, 希望依幾日可以傾得成
只想要果兩個
原帖由 R-Star 於 2008-10-28 12:32 AM 發表

how about this?
Haslem共實都唔錯
快d開波呀
原帖由 R-Star 於 2008-10-28 11:19 PM 發表

話咁快俾人簽左

聽日開league, 訓覺先
考慮中
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。