<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
D.will+oden+peja果時傷左

我覺我我大獲d囉
但係我從冇懷疑過自己d player唔得

陣中有幾個綠葉球員表現唔錯
其實我之所以揀佢地 因為我留意左佢地1-2季
相信自己唔會睇錯
kg
that will be good trade
好野 D.w is back
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-12 04:15 PM 發表

D.W doesn't help your team much besides Pts... don't expect he'll help you win in ast...
第一場 你想佢飛咩
原帖由 R-Star 於 2008-11-13 10:52 PM 發表

你唔明喇, terry隊波有好多愛將 (deron, stojakovic, prince, haslem, salmons, 如無意外aldridge同oden都係)
出過好多offer target deron, aldridge, oden都無功而回, 所以我都想睇下佢係咪可以用deron帶起隊波

...
今日d"愛將"打到唔知似乜
駛唔駛唔同我trade呀welcome yr offer

幾時先可以full team呀
number one咁換黎做咩
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-18 05:46 PM 發表

he didn't mean that... i dunno what he mean either...
點解你會知o既
好難打呀 this week
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-23 11:39 AM 發表

Tim Thomas is backing Al harrington... (no other PFs...)
D.Lee is backed up by J.Jeffries...

I expect Terry to make two moves by tonight ...
我都唔知add咩人好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。