<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 秋葉林 於 2008-12-24 04:23 PM 發表
Utah Jazz 今年開 league 前一定係無拜神, D 主將傷完一個又一個 ...  
交易順利
希望為大家帶來新o既沖擊
有冇人呀
好少幾日都冇人回覆
今week個賽程好艱辛
原帖由 Rated-R 於 2008-12-30 07:19 PM 發表

但仍然欠缺勝利
我都係
原帖由 eqhigh 於 2008-12-30 11:18 PM 發表

突然間啟發到我..- -

Team Target:
3Ptm, ast 做主力,FG%+FT%+To其次

完全放棄Reb + Blk

出番個offer 比你
加素
原帖由 eqhigh 於 2008-12-31 01:50 AM 發表

唔好意思呀terry,今次要比番ming少優先
因為我自己reject左佢個好offer
而家出番比佢,我諗佢見到應該會accept咖啦

如果出左咩意外,我再同你trade啦
又或者,Boozer都係要放既人 ...
Boozer唔知幾時復出
好難打呀今week
原帖由 feeon 於 2009-1-3 02:20 PM 發表

你既高佬陣令我幾頭痛!
你打多過我10個
原帖由 fantesticming05 於 2009-1-3 06:02 PM 發表

鍾意啦... 聽兩句就投左果d人我想知諗緊咩就真

有幾唔公平唔該講清楚

講到allen連nate robinson都不如既唔該係Fa執多個出黎睇下

Gasol頂盡都係round2尾round3頭, 唔洗下下捧到人上天掛...

個trade攪左勁耐...  ...
佢係我核心 唔換得 唔好意思
feeon 今week真精彩
各自o既player都o係最高水平
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。