<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
only interest in Le1, thx
Hello 大家好! 我有個問題想請教大家 ... 
小弟早兩個禮拜買咗部PS3, 想知買 NBA Live 09 定 NBA 2K9 好D   
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-14 11:43 AM 發表
Here are my guesses for rnd1:

+ Xtravaganza +  CP3 / LBJ
+Slaughterin...  CP3 / LBJ
Electronic U...  Am.Stoudemire
A Hero and A...  Ko.Bryant
FASTBREAK 2.0  Ke.Garnett
number one  Di.Nowitzki
T-Wolf  ...
雖不中亦不遠矣 ...
我打算今季之後宣佈退休,所以希望今年可以打得痛快一D 
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-19 05:34 PM 發表 Then u'd have to get into the playoff la~! Dont worry this year will be very exciting, people are soo experienced now! Since you say u'll retire, I must say, time flies~ it just seemed like ...
搓my breast la,不得不承認我呢一兩年不論係揀人同策略都有D力不從心,係時候要退落嚟喇
原帖由 terryjog06 於 2008-10-20 12:02 AM 發表 最衰我唔得閒....本來唔係咁架....秋兄 個頭位換冇問題 第二位我想換.....
其實我個 offer 都係各取所需啫,咁你可唔可以出個 counter-offer 睇吓呀
不過如果個 trade 真係成,最開心果個應該係 X

原帖由 Rated-R 於 2008-10-28 11:27 PM 發表 好明顯系見上屆兩大巨頭都話留意果條友,即刻版都唔睇仆到去簽 (冇理由未set 70 limited的前數天唔簽,今日先簽)
我只係用行動嚟回應 x兄嘅偷雞行為 
若然你仍然覺得只有自己留意到呢件好嘢,我都無你計   
x兄實在太厲害,我完全無招架之力 
Parker 仔要抖 4 個禮拜,搞到我都有少少唔想玩落去 tim  
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-11 07:55 PM 發表 How do u guys do all these Monkey ICONS?!
將個 cursor 移向 默認表情 上面,會出現  猴子表情 嘅字樣,㩒一下就有得揀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。