<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-2 06:40 AM 發表 Try to get your man - Kobe with Deron Williams Since you have no injuries in your team, trading is the only way to turn things around for you I still don't believe Deron William suit your tea ...
前前後後出過好幾個 offer 畀佢 trade Deron William 喇, 
又試過 parker 又試過 mayo,

無奈佢都睇唔上眼 ...   
原帖由 Rated-R 於 2008-12-2 08:14 PM 發表 可惜快要成絕唱,若然下年仍創辦的話,不用請我加入了,我是決心收山果隻,我是認真的(拿第一的確不代表最強,上年我D班費系最低果3個之1,仍可以斬不少蛟龍打入Final呀,但扲Last一定系最削果個) ...
係咪講緊我呀 ...  
   嗚...  輸緊 9 : 0 呀 ...
乜解究我果兩名棄將突然間咁搶手...   
原帖由 asurada001 於 2008-12-3 04:22 PM 發表

desperate time calls for desperate measures....

taken a page from RR's book... dump those i am angry on.....
我完全明白呢個道理, 亦都唔係話佢兩個唔值得 pick
( 事實上我都仲有不時昅住佢兩個嘅表現 )
只係見佢兩個突然間畀人 add 晒有感而發啫   
原帖由 fantesticming05 於 2008-12-3 09:02 PM 發表 秋兄~~~ are you still thinking ? or.... ?
still thinking ... 你個 offer 好合理, 只係唔多啱我用, 
但我又未係好度得掂 ...   

想問下 Stoudemire 係咪一定唔放 
原帖由 R-Star 於 2008-12-3 11:45 PM 發表 accpet左去啦佢除左對我手緊之外, 佢對個個都好"仁慈"希望今個禮拜有3分
3 分咁少, 你有機會可以攞 4 分喎 ... 
打多 10 場都攞唔到絕對優勢 ...  
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-4 08:25 PM 發表 覺得秋兄今年真係返晒來。簽番來D人無咩星味但勝在實用。Esp. Pau Milsap such a talented player like Bynum今年真係好希望可以入playoff然後同艾兄+秋兄一決高下。就算輸左我都會好高興...努力啊各位!  ...
未必真係返晒來, 只係今年可能係退休前最後一年, 打得積極咗 (係咁 add / drop 趕賽程) 有關 
另一個原因係仲未同強敵交手, 事實上我對住 X 兄同 Sugo 都要輸

我隊波有 3 個人隊員曾經畀人話我簽早咗: Bynum, Millsap, Brewer,  X兄仲話我應該簽 McGracy 唔應該簽 Brewer ...

但係佢哋總算大打爭氣波, 

雖然佢哋未必可以 keep 住到季尾, 但係我都要同佢哋講一句:

I'm proud of you !!
原帖由 R-Star 於 2008-12-4 08:36 AM 發表 冇佢咁好氣check佢profile成績都唔算好好姐 anyway, trade唔trade倒係成個league o既決定, 唔關佢事i can't believe it is a champion league that oden is dropped beforeyoda唔聽我講出varejao benc ...
遇著發晒癲嘅 D. Howard, 啲 BLK 一早放棄咗

今 week 打多 10 場, 排面上 PTS 可以帶 100 分, REB 帶 40 至 50 隻

反而 3PTM 同 AST 數據接近, 所以咪出 Fisher 囉, 

FT% 只係煙幕 

不過你隊波今日真係超水準, 大部份數據都係平均數之上, 特別係 3PTM, BLK, AST, 搞到我依家好頭痕 

今個 week 出現 6 : 3  or  5 or 4 嘅機會大咗好多 
我嘅地獄旅程開始喇 ...  
week 7     Number One
week 8     A Hero and A Boy
week 9     T-Wolf 2008
week 10   FASTBREAK 2.0
week 11   +Slaughtering Bobs+
week 12   +Xtravaganza+

希望呢段賽程完結之後, 我仲可以 keep 到頭 6 名啦 
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。