<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 R-Star 於 2008-12-8 10:36 PM 發表 地獄旅程冇我份 josh傷之前又話輸, 傷完出黎又話輸, 講到尾都係忽然o既低潮(傷兵, 教練排陣)影響你判斷力唔講咁多喇, 做野先btw, 對perkins, bogut有少少興趣你隊波o既發展空間在於posey, barea, ari ...
咪玩啦, 上個禮拜 full team 兼打多你 10 場邊有得輸呀 
原帖由 feeon 於 2008-12-8 11:03 PM 發表 我係第一層地獄??
對住 x兄同 ming 哥仔都只係輸 4 : 5, 兼且依家位處第 3 位 
實力點會無返咁上下 
點解我咁唔好彩, 一對我 ming 少就即刻 可以 full team 
原帖由 terryjog06 於 2008-12-18 08:41 PM 發表 秋兄....只有你
我雖然對佢仲有興趣, 但係你想要嘅果個球員對我太重要, 會唔會有其他考慮呀
Terry兄, 可以畀多少少時間我諗諗  
原帖由 terryjog06 於 2008-12-21 11:32 AM 發表 我唔係唔想比時間你我再trade唔到人 我隊波唔駛止意可以win個個week輸 希望今week內你有決定我已不斷send offer比其他player
就 accept 你個 offer 啦, 不過我想 settle 咗 feeon 單嘢先, 
聽日下晝先㩒 accept 掣得唔得  

p.s. feeon 兄, 想我點幫你講嚟聽聽
原帖由 fantesticming05 於 2008-12-21 02:05 PM 發表 haha, 唔係掛

其實我都覺得單 trade 會有少少蝕, 

accept 大部份原因源自我對 D.Williams 的偏愛 
原帖由 feeon 於 2008-12-21 02:01 PM 發表 多謝秋兄肯聽先....因為今朝發瘟drop錯左kev martin, 期實係想drop parker, pick mccants如果秋兄可以用你既waiver#1 pick 幫我執番martin, 你可以同我trade我d guard 再加我的waiver#3.....如果有興趣既話,  ...
你啲 guard 個個都咁堅 ......  
原帖由 feeon 於 2008-12-21 02:23 PM 發表 當然唔會係最堅個幾個啦...
同你講笑啫, guard 就唔要喇, 
我同你都一樣係啲 guard 爆晒廠 
你同我响 fa 度 add 個人喇
不過最重要係 x 兄應承幫你 trade 埋個 waiver rank 畀我

p.s. 硬係覺得咁就無咗個 rank 1 有少少唔抵 
原帖由 feeon 於 2008-12-21 04:02 PM 發表 send 左reply...請考慮一下...或你可再出第2 d offer,thank you.
唔係真係要你個球員呀, 個 offer 入面寫咗叫你 add 邊個球員咋

btw, 見唔到你個 reply 喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。