<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 terryjog06 於 2008-12-23 01:38 AM 發表 秋兄又話今日appect.....你唔好嚇我呀
應承得你一定唔會唔算數, 但係都要你個 player 過到體檢至得架  
為表誠意我依家先 accept 個 offer 先, 但如果 D.Williams 真係有嚴重傷患 (要休息 1 week 以上) 嘅話, 希望你可以回水
原帖由 Rated-R 於 2008-12-23 07:37 PM 發表 呢度講完即散你有否覺得自己玩大左少少???比系我實con佢拜林+???----d.w+???寧補差價好過放走條龍
con 咗啦, 佢唔制 ... 

我之前都講過呢個 trade 好似有啲蝕, 成事只因為我對 D.Williams 嘅鍾愛
Utah Jazz 今年開 league 前一定係無拜神, D 主將傷完一個又一個 ...  
EQ兄, 點解 send 唔到 offer 畀你架 ???
 TaKe IT All Away has the max pending trades allowed. (Error #183)

原帖由 terryjog06 於 2009-1-6 01:56 AM 發表

好彩多得秋兄 令我搵到自己隊波o既方針
今week咁樣輸 實非我所願
唔駛客氣, 各取所需啫 (雖則我依家都好努力咁搵緊替補球員)  
希望今個 week 可以 keep 到 7 : 2   
因為下個 week 嘅賽程比較差
數字上仲有一個可能性會入唔到 playoff  
等我仲以為乜嘢原因 R. Brewer 今朝無得打 starting ~~

"Ronnie Brewer was benched to start the game after Brewer overslept and missed the Jazz's pregame shootaround ..."

原帖由 Xtravagant 於 2009-4-6 10:00 AM 發表 秋兄,今個禮拜贏果個系你。Kobe未打果陣我地既TO系和。我地只有TO未定,如果你吾出Kobe, TO最終會系和,但playoff tie-break你會憑points多過我而勝出。
我都諗住退休喇, 畀我贏咗, 又贏埋總冠軍  
到時我都唔知仲退唔退休好, 咪仲煩   
依家咪幾好囉  

原帖由 Xtravagant 於 2009-4-6 12:30 PM 發表 吾怪之得啦...但又何必呢。搞到我好似贏但其實系輸左...但呢個禮拜真系打得好痛快。相信你都認同。

你叫得我 Master Yoda, 又乜嘢 Disciple vs Master, 咁嘅結局都幾好吖 (雖然有少少老土)        

你係唔好意思嘅就同我贏個總冠軍返嚟     
等枱戲個結局可以再完滿D    

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。