<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
禮拜六你地幾點開始????

果日要出街....但係又想入黎睇你地pick.....
原帖由 R-Star 於 2008-11-28 10:48 PM 發表

我都比一般人聽明, 可惜時也命也, 乜trade proposal都俾人reject
暫時淨係o係le2 trade倒人, 仲要兩次都係eqhigh

既然認真諗offer都係人reject, 以後亂send offer算 ...
10世未入過黎.....入黎坐坐先....

除左我.....仲有邊個會同你 trade ah????
原帖由 R-Star 於 2008-11-28 11:19 PM 發表

好耐冇見
你走左真係冇人同我trade呀
(除左上面o個個 )
我想問好耐....其實清隊波有咩人???(一開始pick番黎時....)
原帖由 R-Star 於 2008-11-28 11:41 PM 發表

T-Wolf 20081.(7)Dirk Nowitzki 2.(18)Josh Smith 3.(31)Joe Johnson 4.(42)Andrew Bogut 5.(55)Mike Miller 6.(66)Leandro Barbosa 7.(79)Al Harrington 8.(90)Charlie Villanueva 9.(103)Raymond Felton 10.(114) ...
唔怪得唔玩囉.....

老實講....如果係我都會玩到發難揸..... (大家都知我一年實發一鑊..... )

不過Barbosa同CV真係太早啦.....(一個始終都係後備....一個就傷得太耐啦.....)

睇開....你指係睇開d咩????

我個人不嬲好睇得開....
原帖由 R-Star 於 2008-11-29 12:06 AM 發表

睇開nba news同依個post囉, 爛gag冇將來架
cv開季前我都睇好佢
barbosa就長遠會好d, 而家o既慢波+半場陣地暫時冇乜發揮空間, 唔出oneal可能會好好多 (冇乜可能) ...
barbosa上季比足出場時間佢...但係打出黎都差前季好遠好遠....今季就算場場30+分鐘都唔會有咩作為架啦....
cv傷得太耐啦...我個人就好少選呢類傷得太耐既球員.....

隊波pick得幾好呀......只不過後來....

你隊pick番黎時又係點??.....(話時話今年你地做咩唔post draft result出黎/???要我依家逐個問..... )
原帖由 R-Star 於 2008-11-29 12:30 AM 發表

two links for your reference: (之前有post過架)
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=190528&page=28#pid2903553
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=190528&page=37#pid2907341

The Special ...
你老味.....死唔信你用呢班人可以三連......

閃....得閒入黎再傾.....
大家咪咁啦......
我包艇包左三個月都係咁玩囉......

比多d心機砌隊波....最緊要係嘗試從全新從無想過既角度去砌....

包大家有意外收穫......
原帖由 R-Star 於 2009-1-13 12:14 AM 發表

有冇興趣同我玩co-manager

真係好忙, 晚晚唔夠訓, 日日頭痛
有興趣留msg俾我, 遲d搵你
訓先喇...
你咪講笑.....之前我真係有諗過頂清隊波架.....

你....就算吧啦....你應該好清楚....晌呢度最想你輸既...會係邊個......
哈哈哈哈哈哈....大家都估錯曬.......

最想艾生輸既....就梗係在下啦.....
原帖由 Xtravagant 於 2009-3-17 05:56 AM 發表

that's y i always set the line up in advance... to prevent any disastrous event... Remember the incident of the HK cable broken 2 years ago?! That was classic!
我都仲記得......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。