<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 R-Star 於 2008-11-4 09:51 PM 發表

諗咁耐先reject, 就好似見完工等極都未有消息
Offer 我啦
我同KG仔一樣要rebuild隊波呀
原帖由 R-Star 於 2008-11-4 10:12 PM 發表

我隊波等一個半fa球員(drop錯左de.west, 不過n.young可能會更適合)
但你隊波o既半fa球員有daniels, love, wilcox, fisher, felton (全部都係marginal fantasy player "食之無味, 棄之可惜), 仲有inconsistent o既od ...
Odom 重覆左 果個係Redd / VC / Gordon?
我都知隊波唔掂咖啦

而家試緊trade d 傷兵番黎,搏下未來好過
出左offer 換Oden,應該唔得

再度下trade唔trade到GA / Gino 依類啦

K.Love終於有start啦,好野
雖然Felton越打越好- -
但今日整體表現都好滿意
4:4逼和Harvey
有冇咁好彩,隊波咁都仲未輸過
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-10 05:41 PM 發表

Oh you really want to try? Good news, you're facing me this week...and I want to win!
No
Le2都對你,希望唔好兩個都輸晒就得啦
原帖由 R-Star 於 2008-11-10 09:56 PM 發表

你出得起, 差在我俾唔俾得起姐
sessions打得好你都放, 你得o既
(just a gamble to me)
曾幾何時...
Wilcox -- Gooden
我真係
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-11 07:01 PM 發表
So quiet man~!

Can't believe I got defeated by EQ today
My team sucks~
Yes~~No one can believe~~
不過兩日就見底咖啦
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-11 07:26 PM 發表

我已經慢左add Arthur...如果add到拒﹐再加一件就搞店...
到時FT% REB BLK TO 我就體下邊個可以攻得破
Arthur我都想add,琴晚都諗左佢
只係仲想睇Wilcox打唔打得,Erick講得岩,我真係冇決斷力
今日番黎,已經見到冇左Arthur,所以就係Simmons同Posey兩個之間揀左Posey啦
原帖由 R-Star 於 2008-11-11 07:47 PM 發表

你兩個league都有offer

實不相暪, 我覺得le2個offer仲差少少, 你可以counter offer
至於le1 o個個, 我已經出到盡喇
可能遲d我會cancel番 , 唔想再多個kg for biedrins o ...
咁le1 又hold住先啦

le2慢慢傾好再出啦,Foye可以賣,Gay如果對番Iguodala都唔錯,唔差好遠
但Foye又冇乜可能令你出到SJ
至於Duncan就唔想賣住

2v2 就應該難d啦,Gay+Foye應該換唔到Iguodala+SJ啦

講下我可以放邊個同對你邊個有興趣啦~

有興趣既:Green, Biedrins, SJ, Iguodala,Mayo 就少少興趣啦
我就:CV, Foye, West,RJ同Harris就睇下出邊個

你再諗下啦~
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-11 07:55 PM 發表

How do u guys do all these Monkey ICONS?!
haha,你平時click d icon上面,有個寫住默認表情,擺過去就可以轉猴子表情咖啦~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。