<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 R-Star 於 2008-11-11 11:05 PM 發表

biedrins用kg換, 點會再放走
難得有人同我講邊d放得邊d唔放得 , 好感動

有興趣球員: harris, foye, gay, bogut
少少興趣: shaq, outlaw

想放球員: iggy, s.jackson, lee, j green
唔放球員: ...
而家依個offer有興趣,等我一日,聽日可以詳細諗清楚再答你

X 隊波真係好勁
唔係要對都冇依種感受

CP3真係好勁,跟住Bosh同SJ
同埋兩個倒戈人
我D倒戈人一個走左幾世,一個復出極都未復出到

好彩yi 救番我d 三分,應該可以執番幾分走既
Dunleavy?
Why?
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-19 08:00 PM 發表

Because M.Daniels is soo good people think he will continue to start at SG this season

Need to say thank you again~

But should I waive him?
原帖由 asurada001 於 2008-11-22 06:32 PM 發表
EQ just added Starbury....

I don't think D'Antoni will use Starbury even the team is short of players....
the Knicks are paying him to sit and do nothing...
This week is damn.....
Reed搞咁耐都未掂,crawford轉會又要等一,兩場,Boozer今日又有輕傷
成隊發揮都差到痺,點都輸比秋兄咖啦,執番2,3分過今week算喇

今week斬仲有幾日,反正add其他人都幫唔到咩大忙,點都係輸
倒不如執住Marbury睇佢有冇咩moves,我都預左佢唔會出住,不過可能轉會就有著數啦
I'm behind you, RR~
我隊波每個打得差/屎既人,只要去到第二度(FA / other team)都一定掂
E.Gordon and Felton
又或者仲未有star既級數,表現普普通通,一走又會變star player
D.Rose
打唔出水準又傷,而家又就黎番生
Wilcox

who will be the next?
and guys,,you can try to trade K.Love,I'm sure he will become a big star after u get him
原帖由 R-Star 於 2008-11-27 11:22 PM 發表

比我玩一定唔會死
因為我一定一早幫你drop ellis (編按: 已經drop左)

講差我覺得eqhigh隊波實差過你
8個inconsistent: yi, miles, love, scola, alston, gasol, odom, stuckey
2個injury: redd, boozer ...
又用我做例子

gasol 幾好啦,又唔可以話係唔穩定既
原帖由 R-Star 於 2008-11-28 10:48 PM 發表

我都比一般人聽明, 可惜時也命也, 乜trade proposal都俾人reject
暫時淨係o係le2 trade倒人, 仲要兩次都係eqhigh

既然認真諗offer都係人reject, 以後亂send offer算 ...
我比一般人蠢,所以accept晒你d offer
Bench MinFG]3PtFT+/-OffRebAstTOStlBSBAPFPts
C. Smith 16:132-70-16-6+2 3512000210
  C. Brewer 11:451-20-00-0-2 132010012
  S. Telfair 10:572-42-20-0+2 011100016
  K. Love 1:052-50-01-3+1 250101115

係咪有錯
一分鐘做到咁多野,咁10分鐘d stats會唔會乘番十咖

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。