<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
吓!!!!!!

今日真係好彩到我都唔信...

其實我已經keep住high左十幾個鐘 (我係曼聯fans,最唔鍾意車仔 )
由曼聯贏得好驚險,仲睇埋c朗+Joe Hart出絕招,之後今朝起身見到阿記2:1車仔
所以今朝番學已經維持左個high爆既心情

到我番屋企,我好緊張咁逐個逐個睇
嘩!VC呀!嘩!Gordon呀!嘩!Gasol呀!
計埋仲要贏到,真係嚇到我彈起...

再睇le2...弊!Iguodala!弊!Battier!
終於...我見到Harris喇!!
又贏埋

1/12,high爆呀!
我今日係咁既:
曼聯win -->車仔輸 -->le1一齊爆 -->le2好似麻麻 -->原來win到
-->  -->   --> -->

總括黎講,真係好彩到嚇親
有一樣真係唔做唔得既,就係多謝親愛既X 喇
三個冇左是但一個今week都輸得
你佔左好大功勞咖X
原帖由 feeon 於 2008-12-2 04:25 PM 發表

KG 順便諗諗埋我個trade..
對你個trade感到好有興趣,我諗我會accept,不過比多少少時間我就得咖啦feeon
原帖由 Rated-R 於 2008-12-3 09:36 PM 發表
由第1頁睇到127頁,我發覺到自己系一夜散功果隻,誰知一散即死,而且我尚未為各位致歉
所以我在此向大家帶來不快樂而道歉,SORRY~
我實在接受不了這事實,也不認同這事實能使我日後帶來一絲快樂,我知道自己留下很不快樂, ...
聽到有人讚我我就會衝入黎

不過雖然你咁講啦,其實又唔可以以我地兩個黎比較,畢竟你的確花左好多時間係nba上,而且你本身亦好熱愛籃球
而我呢,只係盲中中入黎試下新野,玩落先開始對nba有興趣(以前只係係學校打下波,認得邊個kobe,邊個KG咁) ,到而家玩到第三年先至係認真咁多
而我本身又只係一個足球發燒友,愛足球絕對大過愛籃球

所以你隊波唔掂你會唔開心同失望,而我隊波唔掂,我就會覺得係自己對籃球唔夠研究而搞成咁,所以唔會嬲同唔開心

其實另一大分別係你今年係Pick人既時候pick得好認真,亦有做過research,而我就大頭蝦遲左入黎,所以都冇得好怪得d乜,

因為咁,我都可以體諒你失望同會放棄既感受

Anyway,就算你真係唔繼續玩啦,都希望你會入黎同大家吹下水啦
原帖由 terryjog06 於 2008-12-6 01:28 AM 發表

我trade左佢比你...
我有得揀下o既blk都比左你
咁我點打  唔係話個offer唔fair 係我需要佢
我諗佢係想你快d決定,reject左佢姐
所有野好似好順利咁,最後一日6 vs 4,六個生生性性分分鐘贏到8-1,好緊張
唉,差少少就大炒,當然亦可以講成差少少比人炒...
而家5:4

公鹿使唔使輸得咁快,如果同lakers 有得打下,Redd出多d 既話就有啦
如果redd 4個3pt,2個st就已經 7:2
襯住人地傷得多,贏多d 就唔使咁快跌番落去嘛
原帖由 Rated-R 於 2008-12-8 11:02 PM 發表

我冇講錯喎,而家還越輸越甘,T-wolf除了Brand,Joe,Josh.S,Bogut,perkins,M.mill外,還有甚麼獨當一面的人材???冇架喎,我認最弱第2邊個敢認第1
獨當一面的人材,6個..其實我覺得已經ok啦喎..

我隊波,Gasol, Redd, VC, Boozer,勉強計埋Crawford先得5個咖咋

不過,我認符碌王第2,都應該冇人敢認第1
咁既一隊波3勝1和2負...
原帖由 asurada001 於 2008-12-13 11:10 AM 發表
LOL at Vince Carter... 0 for 13 for FG.... total of 3 points, all come from FTs.....  perfect revenge for the raptors..

仲以為夠晒ast贏bnStuckey,去追下Reb, 3Pt
我仲完全唔知Stuckey識射三分,射5中4

好彩有Ben Gordon7個三分救番
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。