<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 秋葉林 於 2008-12-2 02:46 PM 發表
前前後後出過好幾個 offer 畀佢 trade Deron William 喇,
又試過 parker 又試過 mayo,

無奈佢都睇唔上眼 ...    
KOBE
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-2 01:08 PM 發表
My 2 game CP3 is up against a 4 game crazy Wade...
3 game Bosh is up against 4 game KG

Very tough week.
X兄果然做足功課, 即意味著我輸硬TO la....
Wade 今日都7 個TO
KG 諗諗佢啦
原帖由 terryjog06 於 2008-12-2 04:21 PM 發表
KG 諗諗佢啦
KG 順便諗諗埋我個trade..
原帖由 秋葉林 於 2008-12-2 02:46 PM 發表
前前後後出過好幾個 offer 畀佢 trade Deron William 喇,
又試過 parker 又試過 mayo,

無奈佢都睇唔上眼 ...    
i am playing in a league (not from ef) and traded Kobe + Haslem + Scola for DW + Bynum + D.Gooden

Shows you how high Kobe's value is in trades
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
原帖由 feeon 於 2008-12-2 04:25 PM 發表

KG 順便諗諗埋我個trade..
對你個trade感到好有興趣,我諗我會accept,不過比多少少時間我就得咖啦feeon
行動只剩1步,得失與否,同樣收山
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-2 06:27 AM 發表

上得來呢到玩,本身都鐘意nba,玩呢個game會令自己更投入。也有d都系為左返工時過下日晨同開心下o者.輸贏對大部分人來講都系其次.輸得甘系會有D失落,但都算系原動力丫。同埋被人肯定自己實力有好多種方法。 學艾兄講,拿 ...
可惜快要成絕唱,若然下年仍創辦的話,不用請我加入了,我是決心收山果隻,我是認真的

(拿第一的確不代表最強,上年我D班費系最低果3個之1,仍可以斬不少蛟龍打入Final呀,但扲Last一定系最削果個)

原帖由 Rated-R 於 2008-12-2 08:14 PM 發表 可惜快要成絕唱,若然下年仍創辦的話,不用請我加入了,我是決心收山果隻,我是認真的(拿第一的確不代表最強,上年我D班費系最低果3個之1,仍可以斬不少蛟龍打入Final呀,但扲Last一定系最削果個) ...
係咪講緊我呀 ...  
原帖由 秋葉林 於 2008-12-2 09:47 PM 發表
係咪講緊我呀 ...  
見係你, 今個禮拜計下fg,ft先

幾時覆我個offer
你同terry都hold住個offer, 唔accept, 唔reject, 唔counter-offer, 完全唔知想點
觀察期都講聲呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。