<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
終於開喇

實在係等得太耐啦,好野
報到!
好難轉番十個人咖而家

先唔好講球員或者其他問題,我地咁多個都唔係第一年玩
harvey個老死上年係le2死打難打先升到班,冇理由要佢落番去
我地全部玩過既,叫邊個落番le 2 都冇人肯,可以唔要邊兩個?
而家未留名既feu,,kg,,ming,我覺得佢地都會返番黎
同埋我地整左依個升降制度
要一時間轉番十個真係好難
原帖由 Rated-R 於 2008-9-17 11:08 PM 發表

我只是說10人最好,11就ok,12就大鑊D
咁等X 佢地決定啦~~

啡左~
我贊成RR果個,又或者新黎既第一,即係倒轉咁順序
因為好怕Random
上年le 2 抽到最尾12果個

(雖然好出奇地整左隊強隊出黎 )
原帖由 harvey22 於 2008-10-1 01:54 PM 發表

Yea man thats awesome! Now if everyone agree then we should set a time to draw
如果你地全部都贊成,我唔會特別反對既
Seems No one join League2

But I really want to play one more league
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-5 06:40 PM 發表

It's the other one, this one is full ... waiting for more ppl to join the other one
Hey X~
你轉唔轉到D-League個主題名?
好似好多人都誤會左或者分唔清

可以轉做Yahoo NBA Fantasy League 2 或者其他易明d既名~
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-5 07:17 PM 發表

Yes, please change the name... or liek this lor: 冇人有興趣玩fantasy nba
原來我轉唔到個其他人個主題名
等我PM 幾個版主幫手啦~
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-5 08:08 PM 發表
WE HAVE OUR DRAFT ORDER !!

1. XTRAVAGANT
2. HARVEY
3. MASTER YODA
4. MING
5. KG212121
6. FEEON
7. RATED-R
8. TERRY
9. TOMMY
10.EQHIGH
11. ASURADA
12 ELRIC

I have attached a video clip to prove it' ...
第10
我個Pre-Draft Rank淨係對頭果6個最有興趣,後面好難揀

不過都好期待draft果日~
原帖由 Rated-R 於 2008-10-6 07:47 PM 發表

同你換喇,我到而家都唔知rd1簽邊個,CP,King james又冇份,
簽後rank果D又浪費個rank,而個rank 7應簽到果班又古古怪怪:Matrix,Wade,KG,Dirk Now,Bosh
似咁高rank又唔似咁把炮 ...
同我換
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。