<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 Rated-R 於 2008-10-4 08:53 PM 發表
Greg Oden
o係我o既draft list入面, 第9名應該係dirk/kg/marion, 不過對3個都冇乜興趣, 所以我會選第10pick

eqhigh... join左先啦, 而家仲早, 遲d應該有人玩
另外, 個title叫"...d-league"人地可能唔知係咩, 改做"有冇人有興趣玩fantasy nba"(例如)會好d

嘩.. 個draft咁多意外收穫o既, 睇黎今年會好似上年咁好多野執

billups太早
yao排到#33有d誇
hinrich r4, brad + bargnani r6, a parker + alston r7, pietrus + brewer + nelson, young r8簡直... 唔睇喇

overall 你都pick得幾好
今季理想排名係1-2或6-8, 偏偏同上年一樣最尾pick
原帖由 feuosma 於 2008-10-6 12:15 AM 發表
大大今年係咪諗住back to back to back???....
咪黎架?

係喎, 你話唔得閒姐, 可以玩le2喎, 冇咁大壓力
原帖由 Rated-R 於 2008-10-6 07:47 PM 發表

同你換喇,我到而家都唔知rd1簽邊個,CP,King james又冇份,
簽後rank果D又浪費個rank,而個rank 7應簽到果班又古古怪怪:Matrix,Wade,KG,Dirk Now,Bosh
似咁高rank又唔似咁把炮 ...
bosh你都排到咁高?

覺得主力主要o係頭2.5round, 所以今年排top2會幾著數
排得早, 頭幾round有著數; 排得後, 中段pick有著數, 但r3,4又難pick

如果同你轉完簽倒想要o既人, 會覺得欠你一個人情
原帖由 Rated-R 於 2008-10-6 10:15 PM 發表

就系咁先怪
要揀好球員, 唯有比正常時間出手快

r1-2已有心目中人選, r3-6要睇下pick剩d咩球員先揀倒, 因為有15%球員已經俾我非正式black list左
原帖由 harvey22 於 2008-10-7 10:05 PM 發表
hey so when will this draft take place? If the timing is ok i can join
Your live online draft is set for Sat Oct 18 9:00pm
原帖由 terryjog06 於 2008-10-7 10:36 PM 發表
真係有興趣知道RR第一round簽咩人
係睇有咩人簽多過簽咩人
原帖由 ee_lys 於 2008-10-8 12:31 AM 發表
thx...

but i dun suggest expanding league 1 to 14 players..it's too much actually...

( becoz 12 players is alrady too much to meXDD....10 is better)

i will join League 2...
and i may hv fds to  ...
只要佢地keep住玩就得架喇
上年le2都有5個le1參加, 兩個le分別只在於有max moves, 同埋多d人o係度傾trade

如果你d fd active o既, 當然都會做倒依個效果
原帖由 Rated-R 於 2008-10-8 08:30 PM 發表

比10個你選當我豪比你~!

1.Allen Iverson
2.Paul Pierce
3.Carlos Boozer
4.Rashard Lewis
5.Josh Smith
6.Kevin Garnett
7.Al Jefferson
8.Deron Williams
9.Shawn Marion
10.Tim Duncan

haha~慢慢玩 ...
咁過份?
有3個人選係我會o係r1,2 draft o既人
原帖由 Rated-R 於 2008-10-8 11:23 PM 發表

我諗我估到至少一個,甚至全部,你用既人一定系大路得黎仲要有九千幾樣才能
而我呢件天子就系一件咁既變態神人
我上年有冇用過?

你o既#7choices竟然有5個人o係我team出現過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。