<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
公鹿同金塊教練都係極度自私o既大蠢才
為左用少d錢簽番就黎約滿o既球員, 死都要限制佢地出場時間
原帖由 Xtravagant 於 2009-3-26 05:06 PM 發表

u seem unstoppable in playoff

Just curious, R-star if both of you reached finals, but Sugo used up his moves, are you willing to split the remain of your moves and share with him .. ...
如果佢入倒playoff, 又用晒moves, 咪share d quotas黎用囉
公平競爭

不過我記得上年俾左d moves feuosma, 佢話因為用左我d moves而輸TO
原帖由 Xtravagant 於 2009-3-29 04:55 AM 發表

好, 如果有機會用t-wolf入playoff對你...記得比D move我
你要諗過先
你用t-wolves炒我7-2令我追唔倒playoff
原帖由 eqhigh 於 2009-3-30 07:13 PM 發表
點解26fun冇左個扣分制度架! 比番個扣分制度我!

但仲可以ban人
點解iverson打bench可以差咁遠架...
做開大佬會唔識lead住second team?
i lost the motivation to play here... maybe i will not join again next season
原帖由 asurada001 於 2009-4-7 04:09 AM 發表
what happen to Ricky Rubio?...lol
當覺得嬴輸都無所謂時, 就係時間退落黎
除左funk bro o係add人上有d新衝擊(雖然你唔太like依個style, 但我兩年前都係執左返黎先睇岩唔岩用, 最後都嬴倒冠軍), 同一班人style上都冇乜大轉變... feeon升上黎o既成績都打得好好

自己入唔倒playoff, 又唔會話唔夠competitive o既, 只可以話想尋求新挑戰
而且我玩league較為鍾意trade人, 但依度出offer一係冇reply(自動cancel), 一係reject冇reason(唔知點improve), 一係岩用都reject... 所以今年成季都好似自己同自己玩, 淨係add/drop

但我會繼續玩le2的, 有奇兵used trojans(kg style進化版), 加兩個算有heart o既新人
依個league(le2)較看重fun, 所以玩都玩得開心/輕鬆d

好羨慕你地玩得咁刺激, 一日add/drop 5-6個人

hard to imagine i dropped kobe and deron when they are healthy

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。