<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 asurada001 於 2008-12-2 11:10 AM 發表

I don't want to go against anyone who held "last place" during that week....
they are just going on fire out of nowhere..... Harvey's brother 2 weeks ago.... EQ last week.... this week is Terry..... ...
I think it's too early to judge a team's ability according to their ranking...
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-2 01:08 PM 發表
My 2 game CP3 is up against a 4 game crazy Wade...
3 game Bosh is up against 4 game KG

Very tough week.
Somehow bosh can be crazy too
原帖由 秋葉林 於 2008-12-3 04:55 PM 發表

我完全明白呢個道理, 亦都唔係話佢兩個唔值得 pick
( 事實上我都仲有不時昅住佢兩個嘅表現 )
只係見佢兩個突然間畀人 add 晒有感而發啫   
秋兄~~~ are you still thinking ? or.... ?
原帖由 R-Star 於 2008-12-3 11:45 PM 發表

accept左去啦
佢除左對我手緊之外, 佢對個個都好"仁慈"

希望今個禮拜有3分
最近我出既offer都好'仁慈'.. .   
只係你出既暫時簽唔落手.... 我呢邊都笠笠亂...
聖誕減價期唔長, 要買襯手了~~~~~~~~~~~~~~~
原帖由 秋葉林 於 2008-12-3 11:36 PM 發表
still thinking ... 你個 offer 好合理, 只係唔多啱我用,
但我又未係好度得掂 ...  

想問下 Stoudemire 係咪一定唔放  
暫時係 ~
原帖由 秋葉林 於 2008-12-4 10:45 PM 發表

未必真係返晒來, 只係今年可能係退休前最後一年, 打得積極咗 (係咁 add / drop 趕賽程) 有關
另一個原因係仲未同強敵交手, 事實上我對住 X 兄同 Sugo 都要輸

我隊波有 3 個人隊員曾經畀人話我簽早咗: B ...
hey....you've been holding the proposal for so long...
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-4 08:25 PM 發表
覺得秋兄今年真係返晒來。簽番來D人無咩星味但勝在實用。Esp. Pau Milsap such a talented player like Bynum

今年真係好希望可以入playoff然後同艾兄+秋兄一決高下。就算輸左我都會好高興...

努力啊各位!  ...
AGREE !

Nice to hv such a talented manager there ~~~
I enjoy the game as those talented managers are still exist.
Feel glad to learn from you learn from you guys from time to time

Without R in future, I think we lose some fun already...

收唔切兵... 又輸多分了....
原帖由 eqhigh 於 2008-12-8 11:38 PM 發表

獨當一面的人材,6個..其實我覺得已經ok啦喎..

我隊波,Gasol, Redd, VC, Boozer,勉強計埋Crawford先得5個咖咋

不過,我認符碌王第2,都應該冇人敢認第1
咁既一隊波3勝1和2負... ...
我諗你都係打曬一round先計比較好
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-9 09:13 AM 發表

Hey, you do not get any bonus to press 'reject' button so quickly :) Never close the door for yourself especially on guys who you need to trade off...

BTW, I'm trying to hand you with the biggest d ...
上星期又係咁... 偏偏對你既時候先打少兩個... 聽天由命了 :crybye:

哈哈, 不過秋兄講既地獄旅程我都快行曬了, 今week輸比你又何妨:secret:

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。