<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
棄權可唔可以輸少d
原帖由 R-Star 於 2008-11-27 11:51 PM 發表

em.. 心態問題啦
好多時傷幾個就話個天, 易放棄令自己冇嘗試帶好隊波
不過我覺得你年年都作用行先呀? 見倒有d人keep住d幫唔倒隊波o既人又唔放就係好無奈, 但at least你知隊波o既方向

健康球員真係有用過 ...
唔係我呀ma
我已經好努力執隊波
原帖由 秋葉林 於 2008-12-1 06:41 AM 發表
Aldridge 同 Oden 兩個D罸球竟然可以射 11 中 10
睇嚟真係時不我與,  都係鳴金收兵算數
你最後咪鎖定左果個比分
去到包尾
點算呀
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-2 06:40 AM 發表

Try to get your man - Kobe with Deron Williams
Since you have no injuries in your team, trading is the only way to turn things around for you
I still don't believe Deron William suit your tea ...
快d trade到就好喇.....
原帖由 秋葉林 於 2008-12-2 02:46 PM 發表
前前後後出過好幾個 offer 畀佢 trade Deron William 喇,
又試過 parker 又試過 mayo,

無奈佢都睇唔上眼 ...    
KOBE
KG 諗諗佢啦
我想trade人
原帖由 R-Star 於 2008-12-5 11:52 PM 發表
又多一個人版

Hey xxx,
The trade in Entfun Fantasy League 08/09 was unsuccessful for the following reason: This trade has not been accepted by the other team within 10 day ...
我trade左佢比你...
我有得揀下o既blk都比左你
咁我點打  唔係話個offer唔fair 係我需要佢
原帖由 eqhigh 於 2008-12-6 01:42 AM 發表

我諗佢係想你快d決定,reject左佢姐
可能啦
我絕對唔係話要等下
睇佢地表現 比較
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。