<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 ee_lys 於 2008-11-26 06:29 AM 發表
lol....

你兩個..
爭完rose ...一齊爭第二個...
XDDD
佢好鬼煩, 唔好理佢

只你唔放de.rose同josh, 咪唯有轉下人囉

Hey please consider it...I really really need those players to turn things around...
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-26 08:58 AM 發表

Ming is probably deciding about my offer on Chandler XDDDD
又同我爭
忙到兩日都唔記得set lineup, bench左kevin martin同westbrook, 唔怪得輸緊啦
冇人提我, 睇黎冇乜人留意我隊波, 做左植物人添
relax and have fun
原帖由 wilsham716 於 2008-12-6 09:21 PM 發表
大概明原理,但係wavier應該係待續二日嫁喎

你呢個方法可以用到係一日wavier我係明的
之前打左見delete左就冇回, 而家打多次啦

香港時間4pm係"美國既一日計算", 過左4pm就開始係另一日o既lineup
X o係同一日add/drop同一個球員, 因為只係短時間o既add/drop, 係唔會入waiver pool, 但X o係同一日就唔可以再add佢

meanwhile, 因為jeffries冇入waiver pool, X過左一日(4pm)後就可以再add番

P.S. 雖然waiver係持續兩日, 但因為jeffries唔係waiver, 所以佢可以再add番
原帖由 eqhigh 於 2008-12-6 09:48 PM 發表
答錯問題呀
同我講既都差唔多,不過我錯左4點

如果照你同我咁講,而又係wavier兩日既話係應該仲要等多一日咖
但我地依個le 係waiver 一日既,所以過左四點就變FA ...
唔係呀, 過左4點都要等多日, 所以簡接黎講waive人係兩日先簽倒

或者你drop下人就明
原帖由 wilsham716 於 2008-12-8 05:44 PM 發表
唔緊要,即管講下我係點諗
我知jax會去mri,仲未有結果
我唔係話Corey Maggette唔勁,佢係勁,但係而家GS呢team野個陣容變太太快,真係唔知don nelson點諗
某cm數據會進步,但我預期j carwford會接手而azubrike同morrow ...
睇完你o既分析, 覺得你o既能力不只而家o既陣容, 希望黎緊我地一齊升番上去

as long as you want a C, aldridge is always available~

sugo...
whenever you want to sell w.chandler, pls send me a proposal, thanks.
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-9 07:28 PM 發表
Who did I offer to you? I totally forgot...

I made like 10 offers today... already forgot which one... but can you remind me?

BTW. I'm not always 鬧ppl do I? I'm a nice guy hehe
成日用d xx字黎鬧人

#265咪講左咩trade囉
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-9 07:42 PM 發表

I'm giving away Maggette.. but who did I want in return ?!

Was it 2 v 2 trade ? or 3 v 3? I remember it wasn't a 1 v 1 ....

I need to go through the deleted inbox to find out what it was!! ...
possibly X: maggette, scola for wilson: ginobili, lopez
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。