<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-15 11:06 AM 發表

What's the offer like?

Boozer should be back very soon. Waiting another week at the most. If he still not coming back. The injury would be serious.
Al Thornton, Boozer, Okafor for Manu, West, CV

但west真係唔係好想放, boozer又生死未卜
呢單唔得喎 X兄

太陽換j rich,好大機會打番快 A米有可行
而且覺得Kg 經常性留力= =
1for 2可能性都低,不想drop人
就係米沙比打得咁好我先驚,保沙時間少左就麻煩,同埋呢之傷得都好似幾甘

就咁做中間那個咪好........

thornton.........CV籃版同blk表現好似好少少,但既然差不多的話,多一事不如少一事

不過,如果知道保沙幾時出番先算

原帖由 Xtravagant 於 2008-12-16 12:18 AM 發表

You are putting yourself into a very very bad situation. Coming second last and you're holding Arenas... Your team has 2 long term injury players with Kaman.
要用到二個very咁大鑊呀

卡文.......應該還有10,撐得過的話,應該冇問題

當然,我認,我真係貪心.......
....................................

我計算錯誤了嗎= =

如果覺得真係差咁遠,just veto,我唔介意

講開又講,要幾多票先停左個trade

原帖由 Xtravagant 於 2008-12-16 09:55 AM 發表
haha you wish. I'm not gonna do anything
This trade is bad, but not as bad as Baron Davis  AM.
I didn't veto that one,so why should I veto this?
...............順帶一提,BD AM,係bad係我那邊嗎= =?

功力未夠
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-16 10:25 AM 發表
我打個比喻:
KG + Daniels  TD 其實我動機係想增強reb / blk / 同埋放走吾穩定既KG...人地以為有Daniels呢個trade好抵wor...其實我簽完TD我打算再add Arenas (甘呢步棋就完美喇) 所以一定會掟走Daniels

但可惜比你 ...
AM換BD,其實都係博,抽水,估唔到得的,都有sd offer比努域斯基........但呢單好快手

我唯一成功的就係,我估中你想要阿蘭拿斯................
如果唔係,我唔會放中蜂又想要中蜂
本來真係想等卡文好番多少少,過埋呢個星期.........但係見你出左二次3v2 2v1 比我........就急了
你呢招,誘蝕計略

衰心急..........因為想簽中蜂,alston,諗住係分輸少少
但計少左nate對 AH的影響..........
你講地冇錯,我真係入晒呢期當旺的人,冇咩睇長線,都冇咩睇數據........
當然我覺得CV可補充到幾個數據,所以先咁做
對我呢種程度,可能係個ok的方法.....

不過想放manu都係都的,因為r mason jr.好似會起,manu傷病多,可能會較多休息

我都係放眼係籃版 blk stl 度,不過實際結果得唔得,下個星期先知
放NATE的考量係,佢得分,3pt都勁,佢Ast同reb打算搵個人補下,所以要走alston

一開始人家用r bell........比人開天殺價,但唔識落得還夠錢,無計,下次我要小心d

原帖由 Xtravagant 於 2008-12-16 11:09 AM 發表

另外要考慮就係你accept jor 果個人﹐第時再放番出去有無人要...呢個好重要架﹐如果吾係就會變成2 v 1...

Alston我相信無咩人肯要喇...
嗯......我囉......

我會記住............

我能力只及FA同1vs1,以上的,我計不來

對上位人物的估價常有失誤

不過其實一開季放走左udrih 同 alston己經開壞左個頭
個時以為得分最高.........所以.....

中段唔係爆個 馬巴阿姆幫我頂下,死左10世,雖然而家都死死地
白痴........我真係一個白痴.............

我都係唔適宜換人,,,,,,,,,,,,,,,
當堂冇晒信心.............

唉.....我居然放個咁ge offer出去.......益晒對面

低能晒
點會咁換的,我而家諗番都覺得蠢..........
只係睇rotoworld d數字
而家睇番真係蝕到入肉............

不過有時尷尬..........人地send過來又怕中人招
好似呢單,sd過來Al Harrington+ R bell,以為人地都有咁多下經驗,應該差唔多啦
所以諗住轉Alston當加下價,點知如果係差咁遠,乃晒野.........

自己send過去,又唔係太知條件
真係好難做
今次咁啱冇人比我問,自己打算試下,咁就乃鑊勁野
之前搞換人搞左成個星期,居然最後一個trade 清袋

真要命............
己經排緊尾二.........
今朝睇番你地d評價,真係天堂到地獄的感覺.......

完全冇晒信心........救命

unreal 拿冠軍我可能係功臣= =
下次睇下益邊個,haha

sosad........

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。