<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009
返回列表 回復 發帖
granger keep季尾了除非係wade james CP的交易

可能的話,比較想用其他位換中蜂的
上面二個可能性,我覺得,換左好似冇換咁............

我再諗下~~有d想要攻擊型控衞,M eillis考慮緊.......

原帖由 R-Star 於 2009-1-28 11:47 PM 發表

雖然ellis可以放, 但你隊波除左amare,nene, or west之外冇乜人岩我用
所以我之前send offer都主要send俾ee_lys同eqhigh (你理人地d offer又唔理我 )
我理嫁= =,不過我ban左BOB二個offer,因為唔like 3vs2............不太想放人.......

本來我都諗redd,但係居然收咧....真係冇計.......

事實上,如果唔係放棄ast的原則去換,功能上我好似換唔換都係一樣.........
除非話想buy low拿來炒
原帖由 R-Star 於 2009-1-29 12:24 AM 發表

我話eqhigh幫你諗兩個center點trade, 但之前話counter offer又冇出

我岩岩o係le1 drop左kaman
counter offer?
kaman,佢一路廷期,等左咁耐唔捨得放........

我今季冇Center運= =
收到offer,思考中

暫時覺得幫到偷波,但係我驚我其他方面會輸番
要再度,但係counter offer的機會會大

另外諗多一輸,覺得ast換reb+blk對我team波可行
so而家掛牌 udrih, carter, t mac換

主要考慮因素如下
1.Nash全面復甦,咁其實係唔係意味住amare即將爆
2.諗緊好唔好救team波的助攻,如果個方向係救助攻,可能會變為用west for KG加人都唔定
3.如果west換kg or gasol是但一個,我會覺得安全過用amare,但係考慮到換gasol同west換左同冇換好似冇分別

暫時屬意west換kg,
gasol.........除左rating高過west之外,佢冇咩勁過D west,尤其係bynum呢個god-brother on fire之下(佢搞到我冇左g wallace,我好憎佢)

offer收到,稍為計一計數,明天截數前應該ok~
要問一問我顧問,haha,但聽日截數前會過到的了
nash我覺得佢最緊要打得順
Javaris Crittenton,今日打得幾好,應該教練會比機會,冇理由仲要mike james個老鬼嫁
今日巫師個控衞仔打回原型.....
灰姑娘的故事畢竟只有一晚嗎

呢度的trade真係多,我玩另外一leage冇人trade,只係玩add FA

KG,我要佢偷波呀~~呢個係main point.......其他都唔太緊要
但入左nene之後,我開始覺得我FG有救
haha,相對來說,其實都係因為CV同e gordon我先送走west,都唔錯,幾互惠

augustin我係想入的,但而家考慮緊個timing,因為為我知道絕對唔止我一個想入
講開,今年d新人真係特別爆,上年都係季尾先爆個CV
今年d人的流動性真係好似大好多

crittenton我仲擔心arenas唔知幾時又彈出來影響佢,不過都好難要求人地一場就打得超好的
我唔會話報應
但有d野真係整定

Bynum自己都傷埋.......不過佢都唔想ge,佢事後好似對左山貓隊巴同布朗教練道歉

其實而家考慮得番8week,即戰力比潛力股重要得多.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。