<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 R-Star 於 2008-11-22 03:02 PM 發表
又係同你trade
trade你d 人等下week用佢地贏你
原帖由 wilsham716 於 2008-12-6 08:17 PM 發表
但係我又唔明,你今日add Jeffries再放返,唔係應該有wavier咩
但係冇

今日Blatche又係比你add一次drop一次,但係有wavier的??

佢係點計算的
香港時間大約5點到就係美國既一日計算
即係話,5點前既add/drop就係計琴日既,過左5點add/drop就係計另一日
X係5點前add/drop Jeffries,果陣有一段短既時間係wavier,過左5點後,就變番fa啦
原帖由 wilsham716 於 2008-12-6 09:21 PM 發表

大概明原理,但係wavier應該係待續二日嫁喎

你呢個方法可以用到係一日wavier我係明的
Special Setting for us

Scoring & Settings
SettingValue
League ID#:47158
League Name:Rising Star League 08 / 09
Password:nba2k9isout
Draft Type:Live Draft
Draft Time:Fri Oct 24 11:00pm CST
Max Teams:12
Scoring Type:Head-to-Head
Max Moves:70
Max Trades:No maximum
Trade Reject Time:1
Trade End Date:March 19, 2009
Waiver Time:1 day
原帖由 R-Star 於 2008-12-6 09:41 PM 發表

之前打左見delete左就冇回, 而家打多次啦

香港時間4pm係"美國既一日計算", 過左4pm就開始係另一日o既lineup
X o係同一日add/drop同一個球員, 因為只係短時間o既add/drop, 係唔會入waiver pool, 但X o係同一日就唔 ...
答錯問題呀
同我講既都差唔多,不過我錯左4點

如果照你同我咁講,而又係wavier兩日既話係應該仲要等多一日咖
但我地依個le 係waiver 一日既,所以過左四點就變FA
原帖由 wilsham716 於 2008-12-9 08:36 PM 發表
thx X,係呢個了

base on 你個offer,我會對卡達同巴朗做d事了
for sell: 巴朗 卡達 真達拿

歡迎係度出價,不過我唔需要長於ast同罰球差的人
LaMarcus Aldridge咁勁,未必換到
even真達拿同你2換2,我都係得d潛力股(希 ...
我又插一手
我對Granger + Carter都有興趣,Baron就唔會出到好高價,主要對前兩個有興趣

(我係你今week果個對手,不過我唔算熟nba,可能唔識價,如果reject左d 筍trade既話唔好怪我 )
原帖由 wilsham716 於 2008-12-9 10:22 PM 發表

你呢,坦白講,我有考慮過:
Carter + BD for TD + harries
可能要再加第三個人

不過當然,我冇考慮過公平性,會唔會搵你笨之類的問題
因為我唔知你想補強咩
carter加bd主要係想放ast

坦白講,granger實力係我心目中可 ...
granger我都好睇好,上年一直都好過超fit既Dunleavy,而且講埋健康情況佢就更加係再高一班
而且如果簽到佢可以襯番Lebron(樣樣stats都有番咁上下)
而你講佢拍得住top6 pick,我都好認同,穩定+all-round,真係夠料做top6

不過出價果度你就會錯左意啦
其實我係講緊baron既價會比較低姐,因為過左Lac之後始終有少少顧慮

而granger同Carter,個價高d都ok,最緊要你岩心水

至於我隊波既方向,我自己都未搞得清,我個人係想專注去ast or reb是但一面既,
但係幾個主力比到晒我reb+ast,另外唔夠G之下,Harris又能夠大爆發,幫我拎番ast
所以我都未諗到隊波既方向
暫時就係pts+reb+ast做主力先

你真係睇岩就出offer比我喇
冇心水就遲d,睇定d 先出或者唔出都冇所謂
OMG!!!!!!

我bn左Shaq....
原帖由 wilsham716 於 2008-12-10 01:59 PM 發表

今日簡直係黃金時期的成績
佢加埋d howrad一齊用真係殺晒.............
可能TRADE埋真係有得諗
D.howrad+Shaq+Duncan
贏左內線
原帖由 wilsham716 於 2008-12-10 02:09 PM 發表

係嫁,反正罰球都冇得win,咪玩大佢~~
試下先

如果咁樣Bogut+J.Green 2v1 Howard

你覺得fair唔fair?
原帖由 wilsham716 於 2008-12-10 02:34 PM 發表

fair唔fair我唔知,我只係知點樣對自己有利........

不過我排係下遊,所謂本死無大害..............

關於be good個offer
我昨天同佢研究左一陣
佢傾向補充blk的情況下,出清甘比的可能性比較低了

我會叫佢reject ...
you mean X?
我冇offer Camby呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。