<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 wilsham716 於 2009-2-18 08:51 PM 發表
因為我愛國,haha........

是但啦,用佢都好ge,佢都有3pt 同reb,可能佢爆呢..........

都可能係玩野心態作崇
既然你唔明我講咩咁我講白d啦

以你而家o既傷兵陣容(kaman & gooden), 當你需要add/drop一個球員時, 你一定係揀hot hand或者matchup player, 而唔係揀d岩岩復出+inconsistent+fully healthy都唔知打得好唔好o既球員

要hot-hand o既話, 首推wafer, tmac傷出時打得特別好(另一位當然係alston) - fg,ft,3pt,stl,to,pts & consistent since tmac is out

others:
3pt - r.mason,
reb,blk - milicic, przybilla
3pt,reb - bonner is even better than an unhealthy yi

P.S. 本來要fisher lead隊波嬴你, 但你兩個傷兵(kaman, gooden)+三個暫時邊緣兵(wilcox, augustin, yi), 睇黎我keep兩個傷兵都冇大問題
最主要係想講yi又唔幫你個matchup, 佢o既不穩定性亦唔係有能力o係未來lead你隊波o既球員

好的好的.........我諗緊了............

又要勞煩你賜教了..........

睇埋佢明早表現再決定

telfair and daniels are both good-add (telfair你add完又drop, 都唔知佢有咩唔好 )

but i will hold on augustin until the trade deadline passed

thanks for making the matchup more interesting, let's see if i can compete for fg, ft, blk

有冇人可以解開yi受歡迎之迷?
fantasy team唔會有中國球迷睇架喎

原帖由 wilsham716 於 2009-2-19 12:59 AM 發表
好的好的.........我諗緊了............

又要勞煩你賜教了..........

睇埋佢明早表現再決定
而家nate 打得o甘勁,  除非有好價如果吾係都好難放wor...
你有E.gordon都夠啦
第個得吾得?
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
haha,以為過左deadline.........捉蟲.......

telfair係今日之前證明唔到自己有能力,只係交行貨,但今日見到了.......

因為.....我一定要補番個pg先得............
我係有興趣,但得番一個pg唔掂..............
原帖由 wilsham716 於 2009-2-19 11:26 PM 發表
haha,以為過左deadline.........捉蟲.......

telfair係今日之前證明唔到自己有能力,只係交行貨,但今日見到了.......

因為.....我一定要補番個pg先得............
我係有興趣,但得番一個pg唔掂.............. ...
一時話要pg, 一時又drop pg, 冷靜d好冇

你之前話trade deadline後再諗o既offer仍然生效
原帖由 R-Star 於 2009-2-19 11:50 PM 發表

一時話要pg, 一時又drop pg, 冷靜d好冇

你之前話trade deadline後再諗o既offer仍然生效
.........2個係數目的底線麻..........

但你講得啱,我真係唔夠冷靜
r butler呢幾日有機會麻, d west要停賽.........短炒下咁.......
籃版數字幾可觀.......6'7打sg........

amare同nash而家爆晒氣喎..........
其實piston的戰術模式,係iverson主導定stukey的......
二個的助攻一時多一時少.........(好似卡達同d harris......一個多,另一個一定少)

今晚要訓覺........而家都未見有大單野,唔同好似英超咁要最後一個鐘先來料
冇咩大單野喎今年

今個星期好想X win勁d ,haha.........

keep go on~
原帖由 wilsham716 於 2009-2-20 12:10 AM 發表
.........2個係數目的底線麻..........

但你講得啱,我真係唔夠冷靜
r butler呢幾日有機會麻, d west要停賽.........短炒下咁.......
籃版數字幾可觀.......6'7打sg........

amare同nash而家爆晒氣喎..........
...
d west要停賽?
幾時o既時... 未聽過

活塞d比賽一場都冇睇過, 答你唔倒
jack簽得過喎

ee_lys (o係冇人知news o既情況下)一早就簽左brooks

原帖由 R-Star 於 2009-2-19 07:46 PM 發表

d west要停賽?
幾時o既時... 未聽過
David West finished his suspension 2 weeks ago..
it was only one game suspension....
希望升到 1000 分.....係有時間既話...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。