<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 R-Star 於 2009-2-20 08:46 AM 發表

d west要停賽?
幾時o既時... 未聽過

活塞d比賽一場都冇睇過, 答你唔倒
jack簽得過喎

ee_lys (o係冇人知news o既情況下)一早就簽左brooks ...
謝~

but it's the second time only that i could take the advantages from UK time...

1st is Boris..2nd is aaron...

as u guys r still in the bed when the trade deal...
原帖由 ee_lys 於 2009-2-20 09:15 PM 發表
謝~

but it's the second time only that i could take the advantages from UK time...

1st is Boris..2nd is aaron...

as u guys r still in the bed when the trade deal...
i am
coz i am from HK

besides i dun think a big deal should finalize at the last second as it needs time to test the chemistry
原帖由 wilsham716 於 2009-2-20 01:53 PM 發表
你地user name同team name,我記唔到咁多.............

唔係咁大鑊麻,一日內連失二將.............

冇傷ge,連續打得唔好o者

唔怕ge,我都仲相信佢,只要佢唔係重傷
因為教練比起手權佢

但今日roto講都好搞笑....... ...
難得有人想drop佢去fa, 我就點都要唔倒, 投降喇

我個offer係base on第二個pair黎出, 但又唔岩數, 咪搵多pair黎balance囉
你隊波我唔係太多人有興趣, 所以只係諗倒target amare, 衰在唔記得west係o係你度攞番黎

你諗倒其他offer就send俾我啦, 橫掂我都想keep david west
聽日睇 pau gasol vs cp3+david west
一個星期之內三個人收檔................
amare DG T mac.......都咪話唔甘
而家目標要改改了
原帖由 wilsham716 於 2009-2-21 01:53 AM 發表
一個星期之內三個人收檔................
amare DG T mac.......都咪話唔甘
而家目標要改改了
and KG!!
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
原帖由 Xtravagant 於 2009-2-21 06:44 AM 發表

and KG!!
thx.........

仲有長期傷兵古登...............
要著手搵C

點都做唔到佢會收咧.......
原帖由 wilsham716 於 2009-2-21 11:05 AM 發表
thx.........

仲有長期傷兵古登...............
要著手搵C

點都做唔到佢會收咧.......
gooden is a FA in a 12 team and 14 team league already

e.gordon... nene...
原帖由 R-Star 於 2009-2-21 11:31 AM 發表

gooden is a FA in a 12 team and 14 team league already

e.gordon... nene...
咁恨?放FA..........雖然我唔係做唔出.......
都唔知條友要等幾耐,成日都就出............

不過今日有唔少好貨就真
你有冇c想放丫?你d中蜂真係個個都唔錯.......

原帖由 wilsham716 於 2009-2-21 11:38 AM 發表

咁恨?放FA..........雖然我唔係做唔出.......
都唔知條友要等幾耐,成日都就出............

不過今日有唔少好貨就真
你有冇c想放丫?
1. scola
2/3. love / biedrins
原帖由 R-Star 於 2009-2-21 11:40 AM 發表

1. scola
2/3. love / biedrins
你d C真係好鬼正........(而家FA狼到連丹皮亞都要搶,真係o 嘴)
呢三個我都冇所謂,睇下你索價幾多啦

biedrins就........我驚又要我等餐勁.........

scola或者love,平平地..........
個人鐘意love多少少
stukey你驚唔驚丫?
m danials?
又或者你等唔等得(我係覺得我唔似等得= =),DG for Gasol........
DG,卡達我考慮緊係唔係可以忍痛掛牌

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。