<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 wilsham716 於 2009-2-21 11:50 AM 發表
你d C真係好鬼正........(而家FA狼到連丹皮亞都要搶,真係o 嘴)
呢三個我都冇所謂,睇下你索價幾多啦

biedrins就........我驚又要我等餐勁.........

scola或者love,平平地..........
個人鐘意love多少少
stukey你 ...
唔係話壓你價, 而家o既stuckey點會值scola/love
daniels我要o既話唔會o係fa咁耐啦
你諗倒2v2 offer有e.gordon我都會考慮
想放scola.. 之後係love

pau gasol唔會放(佢打法唔易傷), granger同carter冇興趣(唔需要3pt+佢地易傷), 所以你個offer

想add center o既話...
krstic, milicic, przybilla都唔差
仲諗緊呀,C己經少,仲要呢個時間先死個CENTER........

e.gordon都放埋我會無以維生的........

再研究下......而家呢個勢可能打少個c..........

KG 3星期
DG 3星期
T MAC OFS
AMARE OFS
D Gooden near recover,but risky for survey and OFS
Kaman near recover,but not yet play(而且己拖了很久)
C Wilcox fail of trade..........

一個星期發生咁多事,對我來說是刺激了點..........
上面呢排人,我或多或少對佢地有一定期望.........居然變成咁
唯有無奈咁笑下............
我係想要 scola或love
不如你諗下邊個啱你駛啦..........

想要love有冇可能性?
2v1難少少,我唔係好想放人
我2你1就當然ok,但前提係要你制........

但而家一定係sg換c或pf,睇下有冇人有興趣啦

原帖由 wilsham716 於 2009-2-22 01:09 PM 發表
我係想要 scola或love
不如你諗下邊個啱你駛啦..........

想要love有冇可能性?
2v1難少少,我唔係好想放人
我2你1就當然ok,但前提係要你制........

但而家一定係sg換c或pf,睇下有冇人有興趣啦 ...
scola同love對我黎講冇太大分別
見你咁唔鍾意telfair先出依個offer

target players:
1. nene
2. jack
3. e.gordon
no for others
jack for me is fine for trade,
呢個價位你放誰?

telfair,我對佢好好的~~

jack/telfair for love?

stukey等佢打好d先,呢個人有得炒

公牛我覺得會唔會有搶位問題.........時間上驚分得散,小前位
原帖由 wilsham716 於 2009-2-22 03:29 PM 發表
jack for me is fine for trade,
呢個價位你放誰?

telfair,我對佢好好的~~

jack/telfair for love?
telfair唔係我目標
2換1冇興趣
原帖由 wilsham716 於 2009-2-23 12:39 PM 發表
stuckey等佢打好d先,呢個人有得炒

公牛我覺得會唔會有搶位問題.........時間上驚分得散,小前位
你想等幾耐
the Pistons have some very tough matchups against teams that allow under 100 points all week (@MIA, @NO, @ORL, @BOS)
原帖由 R-Star 於 2009-2-24 12:04 AM 發表

telfair唔係我目標
2換1冇興趣

你想等幾耐
the Pistons have some very tough matchups against teams that allow under 100 points all week (@MIA, @NO, @ORL, @BOS)
stukey你當我留住唔換啦.......

係得jack咋....我手頭上都冇咩人好價
你唔接受都無法,我用番原班人馬頂硬上~~~
原帖由 wilsham716 於 2009-2-24 12:38 AM 發表
stukey你當我留住唔換啦.......

係得jack咋....我手頭上都冇咩人好價
你唔接受都無法,我用番原班人馬頂硬上~~~
睇黎你唔識stuckey點串

最後一次好言相勸...
睇清楚gooden健康時o既stats... 13pts 8.6reb, 不過不失
睇清楚帝王隊o既前場陣容... hawes, thompson... 重點培訓新人
睇清楚帝王隊o既戰績... 最好輸多幾場博draft pick
諗清楚帝王隊要gooden o既目的... expiry contract, otherwise體測都未必俾佢過
諗清楚帝王隊需唔需要gooden復出... 要你幫我嬴波? 要你減少我d新人出場時間?
再睇清楚自己隊波... 冇center
再諗下就算gooden復出幫倒你隊波幾多, 與此同時你又因為不必要o既執著/堅持(前有critteron)而輸左幾多場波
再睇下自己隊波有nene, fa有anderson...

十萬個為什麼

依度d人都冇乜心機玩, 好少好似我咁幫你分析喇, 好自為之啦

P.S. 咁都追唔倒個fg你真好彩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇人有興趣玩fantasy nba 2008 -2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。