<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 新手歐聯出盤....
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 新手歐聯出盤....

希望唔好做左燈~~~

4x5
史浩克-1  2.9
車仔-1  1.83
羅馬-1  1.7
雲達-1  1.58

岩岩插多$500 馬賽受平半 $1.86

評分次數

你都唔新啦, 認得你個名

雲達對手有沙維奧, 冇乜肉食又係第一場, 揀場好分d o既好過
車仔有機, 羅馬買左大
史浩克無留意
乜咁多-1,睇好正路波喎..
不過一定要求神拜佛04[-1]要開出,如果唔係中哂3場都要蝕水...
未係到出過心水...所以都係新手...

岩岩插多$500 馬賽受平半 $1.86

5百其實多唔多?
原帖由 17317328 於 2008-9-17 12:42 AM 發表:
5百其實多唔多?
點樣多唔多先...
對大陸D農民黎講係好多...可能半年收入...

對李嘉誠黎講只係毫子...跌左都費事執...

對我黎講就話多唔多...話少又唔少WOR~
原帖由 negator 於 2008-9-17 01:05 AM 發表:
點樣多唔多先...
對大陸D農民黎講係好多...可能半年收入...

對李嘉誠黎講只係毫子...跌左都費事執...

對我黎講就話多唔多...話少又唔少WOR~
唔係架
有時輸左波見倒幾百蚊變左張廢紙(or數字), 就會覺得好多架喇(用左去仲好)
原帖由 R-Star 於 2008-9-17 08:27 AM 發表:

唔係架
有時輸左波見倒幾百蚊變左張廢紙(or數字), 就會覺得好多架喇(用左去仲好)
我個d已經變左張廢紙.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 新手歐聯出盤....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。