<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 聽日必買 皇馬
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 聽日必買 皇馬

皇馬2.2 倍 @_@
唔理3721   串車仔巴塞
主客和3串1
同埋 點都撐你  雲達不來梅!!  6倍呀啦   
(仲耿耿於懷個次冇買不來梅v拜仁)
呢排輸得太多   係時侯羸返晒

評分次數

難聽都要提一提你 , 辛尼特真係不能低估 !
原帖由 jordi 於 2008-9-29 11:53 PM 發表:
冇羸緊既波
只係我呢場 我覺得皇馬會羸  所以買
絕冇計較因數@_@  不能低估仲好  炒高個賠率
2.2  博得過
原帖由 jordi 於 2008-9-29 11:53 PM 發表:
思想1致
我刀5覺馬仔win硬
有冇人解答到  點解雲達不來梅咁冷 +_+
6倍啵   係咪有咩d發生左?
原帖由 17317328 於 2008-9-30 12:21 AM 發表:
有冇人解答到  點解雲達不來梅咁冷 +_+
6倍啵   係咪有咩d發生左?
因為對手係國米既摩連奴
加上雲達近季既歐聯客場戰績不濟,出戰12場竟錄得3勝(藍字)一和(綠字)8負(紅字)既成績
對住強隊如巴塞同車仔都悉數敗陣!!!
傷兵有D.Jensen,麥c黑盧錫,比拿迪c等.....
11/12/2007 奧林比亞高斯 3:0(1:0) 雲達不來梅
06/11/2007 拉素 2:1(0:0) 雲達不來梅
18/09/2007 皇家馬德里 2:1(1:1) 雲達不來梅
05/12/2006 巴塞隆拿 2:0(2:0) 雲達不來梅
31/10/2006 索菲亞利夫斯基 0:3(0:3) 雲達不來梅
12/09/2006 車路士 2:0(1:0) 雲達不來梅
22/11/2005 巴塞隆拿 3:1(2:1) 雲達不來梅
18/10/2005 烏甸尼斯 1:1(0:0) 雲達不來梅
27/09/2005 彭拿典奈高斯 2:1(2:1) 雲達不來梅
07/12/2004 華倫西亞 0:2(0:0) 雲達不來梅
20/10/2004 安德列治 1:2(1:1) 雲達不來梅

14/09/2004 國際米蘭 2:0(1:0) 雲達不來梅
相反國米主場戰績標丙,而傷兵只有森美耳同麥殺c,兩者均影響不大
一眾主力如馬特拉斯,辛尼迪,基利斯馬,文仙尼及伊巴等全部可以上陣,
連同摩連奴效應,熱得1.42唔係冇道理

仲有一樣野,德國強隊如拜神等只係門口狗!!!
喺德甲就惡哂,出到歐洲就變冇牙老虎....

原帖由 kakeidevil 於 30-9-2008 10:18 發表:

國米主場戰績標丙,而傷兵只有森美耳同麥殺c
!!!!
原帖由 Edgar_Davids 於 2008-9-30 12:03 PM 發表:

!!!!
係麥c維
原帖由 kakeidevil 於 30-9-2008 12:25 發表:
係麥c維
誤導網友~~

評分次數

解釋得好清楚@_@   咁我唔入貨
但係  資料都係07年既事   
近排雲達數人啵    先係作客拜仁  2:5  主場再數人5粒
感覺攻力強勁   
但國米 上仗就輸左比ac  (買左波膽1 0啦)
再上仗都係入得1粒   成日忽下忽下~"~  今次上半場忽 比人入左粒就88
不來梅已經和左場  呢場輸埋出線就危d   求和都要啦  
不過聽你講我都係唔買 +_+    出絕招買皇馬 客和 @_@
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 聽日必買 皇馬

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。