<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 啊曼巴 3合1
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 啊曼巴 3合1

啊仙奴  曼聯  巴塞
都1.5x   3串1  1舊 抵唔抵做?

評分次數

曼聯同巴塞幾時踢
原帖由 ktwu2007 於 2008-10-3 01:44 AM 發表:
曼聯同巴塞幾時踢
賽程表咪有咯

布力般流浪 對 曼聯    05/10 00:29
巴塞隆拿 對 馬德里體育會    05/10 03:59
原帖由 17317328 於 2008-10-3 01:29 AM 發表:
啊仙奴  曼聯  巴塞
都1.5x   3串1  1舊 抵唔抵做?   
燈神啟示:唔抵!

阿仙奴 - w得1.57唔要 !直取半w2.10/客客2.30....上場輸比侯城,雲格已經要以死謝罪咁濟,區區一場波圖點向江東夫老交代???一於向大波膽埋手,呢場我估0:4!!!!!!!

曼聯 - 作客布力般,絕對唔易食!!睇賠率w只得1.53.....飛得!!!不過上場貝碧開齋後同c7愈見默契,球隊亦再冇失分空間,一定瘋狂進攻,加上c7着哂火,我有貝碧托夫,你有辛達告魯斯,唔厭少過2賠可博大........

巴塞 - 未睇
原帖由 kakeidevil 於 2008-10-3 10:20 AM 發表:

燈神啟示:唔抵!

阿仙奴 - w得1.57唔要 !直取半w2.10/客客2.30....上場輸比侯城,雲格已經要以死謝罪咁濟,區區一場波圖點向江東夫老交代???一於向大波膽埋手,呢場我估0:4!!!!!!!

曼聯 - 作客布力般,絕對唔易食!!睇 ...
反而巴塞先有d硬仗既feel +_+
對家都好似唔係弱雞
巴塞呢輪真係睇 亨利 美斯   有態就入1,2粒 冇態就 輸!
咁我啊仙奴 半w 曼聯win  2x1 100@_@
岩岩諗完  曼聯都唔買
拉素主win 啊仙奴 客客
主客和 雲達 利華 半場 啊仙奴 拉素  4x1
絕招
水晶宮  主和   打比郡 主和
殺呀~~~

評分次數

3串4, 每注$100

讓球主客和 星期六 51 布力般流浪 [+1] 對 曼聯 [-1] 客 2.50
讓球主客和 星期六 22 新特蘭 [+1] 對 阿仙奴 [-1] 客 2.65
入球大細 星期六 69 巴塞隆拿 對 馬德里體育會 大 1.65 2球以上2球或以下

總注數 每注金額 總投注金額 勝出注數 派彩 淨回報

4 $100 $400 - $2,605.4 $2,205.4

評分次數

原帖由 hwkeung 於 2008-10-3 05:43 PM 發表:
3串4, 每注$100

讓球主客和 星期六 51 布力般流浪 [+1] 對 曼聯 [-1] 客 2.50
讓球主客和 星期六 22 新特蘭 [+1] 對 阿仙奴 [-1] 客 2.65
入球大細 星期六 69 巴塞隆拿 對 馬德里體育會 大 1.65 2球以上2球或以下
  ...
@0@
咁有信心羸2粒?
巴塞 我都唔敢買  買大都幾好啵
3串4係咪至少要中2場先有錢收?

最後補句
雲達雲達我睇好你!!!!!!!!!!!!!!
原帖由 17317328 於 2008-10-3 06:57 PM 發表:

@0@
咁有信心羸2粒?
巴塞 我都唔敢買  買大都幾好啵
3串4係咪至少要中2場先有錢收?

最後補句
雲達雲達我睇好你!!!!!!!!!!!!!!
點解咁有信心贏2粒就無謂講啦, 藉口黎o既姐,
夠膽你可以少少地$100買3串1, 1賠10....勁好分.

或者狼d拎1萬蚊掉落去仲正.

原帖由 hwkeung 於 2008-10-3 07:48 PM 發表:

點解咁有信心贏2粒就無謂講啦, 藉口黎o既姐,
夠膽你可以少少地$100買3串1, 1賠10....勁好分.

或者狼d拎1萬蚊掉落去仲正.
小賭怡情好啦

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 啊曼巴 3合1

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。