<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » 小弟寬頻就到期,大家有咩好plan 介紹?thanks
返回列表 回復 發帖

小弟寬頻就到期,大家有咩好plan 介紹?thanks

我用緊和記,,依家成日都斷線咁...
原來用緊109蚊一個月,依家新約offer 俾我
係168 x 2個月 + 148 x 22個月...好貴..
想睇下大家有冇咩好介紹俾我...
thanks!!!
hkbn 用唔用到無線router 架?有冇人知道.......
of course,我用緊hkbn very fast,and good,change it
可以用router
原帖由 harwick38 於 2008-12-10 10:38 PM 發表
of course,我用緊hkbn very fast,and good,change it
可以用router
點解可以令佢offer 平d 既約俾我...
因為我有fd 16x 一個月 bb25.......

ps: 一樣用到 無線 router???
原帖由 chong2002 於 2008-12-10 10:42 PM 發表

點解可以令佢offer 平d 既約俾我...
因為我有fd 16x 一個月 bb25.......

ps: 一樣用到 無線 router???
無線 router間間ISP都得架la, 睇你識唔識set啫.

以我所知, HKBN bb25最平可以$~137-$147(平均計).

方法係打電話去cs hotline, 直接就話以上價錢, 問佢做唔做到, 廢話唔好同佢講, 直接d, 態度強硬d.

不過, 最重要你大廈有冇port位, 未必一定裝到的.
原帖由 Kit0405 於 2008-12-10 11:18 PM 發表

無線 router間間ISP都得架la, 睇你識唔識set啫.

以我所知, HKBN bb25最平可以$~137-$147(平均計).

方法係打電話去cs hotline, 直接就話以上價錢, 問佢做唔做到, 廢話唔好同佢講, 直接d, 態度強硬d.

不過, 最重 ...
咁平?
我依家搵到既168 加電話/wifi/電視台 3揀一....
我地唔識轉冇線呀.
所以成日都好慢
最慘係打打下online game cut左線就麻煩
原帖由 phelps 於 2008-12-11 07:41 PM 發表
我地唔識轉冇線呀.
所以成日都好慢
最慘係打打下online game cut左線就麻煩
快唔快同有冇線有闗係架咩?
hkbn $199 bb100 可用BT,但要話自己用now,轉過來
原帖由 harwick38 於 2008-12-17 04:22 PM 發表
hkbn $199 bb100 可用BT,但要話自己用now,轉過來
係咪即係可以同佢講價?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » 小弟寬頻就到期,大家有咩好plan 介紹?thanks

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。