<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » ~想過肥年就跟我買啦~
返回列表 回復 發帖

[發埋便] ~想過肥年就跟我買啦~

韋斯咸 和
阿積士 win
熱刺 win
祖雲達斯 win
4串11

韋斯咸 1:1
熱刺 2:1
祖雲達斯 2:1
3串7

首名>>>卡頓高爾x柏夫里約真高x亨特拉爾
3串4

希望可以連羸4日,向1萬9千進發

評分次數

買哂你對家好冇, 一係你嬴, 一係我嬴, 費時一齊嬴
原帖由 勇勇 於 2009-1-18 09:00 PM 發表
韋斯咸 和
阿積士 win
熱刺 win
祖雲達斯 win
4串11

韋斯咸 1:1
熱刺 2:1
祖雲達斯 2:1
3串7

首名>>>卡頓高爾x柏夫里約真高x亨特拉爾
3串4

希望可以連羸4日,向1萬9千進發   ...
衰佬贏左甘多
仲話唔係買好大
原帖由 nbn 於 2009-1-18 09:20 PM 發表

衰佬贏左甘多
仲話唔係買好大
贏一萬幾千濕濕碎 唔駛羡慕我
知你邊L個拉
勁分身刀不改其on9
原帖由 kakeidevil 於 2009-1-18 09:16 PM 發表
買哂你對家好冇, 一係你嬴, 一係我嬴, 費時一齊嬴
唔好同我一樣啊
最多過年請你吃飯喇
原帖由 nbn 於 2009-1-18 09:20 PM 發表

衰佬贏左甘多
仲話唔係買好大
真係唔係好大啊,我波膽都過到關喎
2x3波膽$100都羸$3000啦
原帖由 nbn 於 2009-1-18 09:26 PM 發表
知你邊L個拉
勁分身刀不改其on9
你知佢邊L個
死喇............咁L快1:0
原帖由 打L死PK仔 於 2009-1-18 09:24 PM 發表

贏一萬幾千濕濕碎 唔駛羡慕我
又扮我
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » ~想過肥年就跟我買啦~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。