<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 新年未開運既今晚黎料
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 新年未開運既今晚黎料

一開波飛燕諾斷左條主客和 唔理睇
仲有最後3x4
巴塞-2  win
國民隊半場 win
馬體會 win      

馬體會呢輪都唔夠強~"~  人地主場反而惡  不過博下啦
國民隊 3倍好吸引@_@
巴塞  冇放水應該冇問題既.....

評分次數

卜去個街
頭先走地買左$100熱刺1-0    $100主w

幾次機會刀俾堅尼浪費左
原帖由 17317328 於 2009-2-8 11:36 PM 發表
仲有最後3x4
巴塞-2  win
國民隊半場 win
馬體會 win      

巴塞  冇放水應該冇問題既..... ...
近期d西甲意甲苛甲好亂啊,d強隊不斷失分 我都中過幾次招
都係英超最正頭正路
原帖由 也媽嗲 於 2009-2-8 11:58 PM 發表
卜去個街
頭先走地買左$100熱刺1-0    $100主w

幾次機會刀俾堅尼浪費左
我都有買 和波+1:1波膽
阿仙奴如果唔係打少一個人,1:1一定開到
原帖由 17317328 於 2009-2-8 11:36 PM 發表
仲有最後3x4
巴塞-2  win
國民隊半場 win
馬體會 win      

巴塞  冇放水應該冇問題既..... ...
我都有買巴塞(-2)勝+3:0波膽
巴塞d積分帶開晒,其實我都驚佢地會放水
巴塞3:0開心左都唔夠1分鐘
就比人追到3:1
原帖由 勇勇 於 2009-2-9 12:42 PM 發表
巴塞3:0開心左都唔夠1分鐘
就比人追到3:1
我就係覺開唔到先冇買
早知買讓和添拉
4賠

原帖由 勇勇 於 2009-2-9 01:11 AM 發表

我都有買巴塞(-2)勝+3:0波膽
巴塞d積分帶開晒,其實我都驚佢地會放水
唔會甘快

原帖由 勇勇 於 2009-2-9 01:08 AM 發表

我都有買 和波+1:1波膽
阿仙奴如果唔係打少一個人,1:1一定開到
唔係打少一個人甘熱刺米仲冇可能入

原帖由 nbn 於 2009-2-9 01:02 PM 發表

我就係覺開唔到先冇買
早知買讓和添拉
4賠
諗住有4:1 或者3:0
我3串4 中2場  回本少少少算係咁

國民 0:4  125倍 @_@ on█
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 新年未開運既今晚黎料

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。