<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » | 加分題 -- 你覺得 MSN Instant Messenger 有幾 Secure |
返回列表 回復 發帖
原帖由 tsoi03094 於 2009-2-9 11:31 PM 發表
...
本身msn係microsoft提供ge...所以係5會5安全ge
不過因為msn可以比人分享野比其他人...如果你5知情ge情況下收到d 5安全ge野
米5安全lo...所以大家要小心收野!!!!
所以整體來講係安全ge!!!!放心
同意
只要唔亂用share folder
同亂開友人傳來疑似病毒link
MSN都算安全
用左幾年都未試過msn泄漏個人資料既問題

評分次數

原帖由 clkgtr 於 2009-2-10 12:36 AM 發表

就係microsoft 先至.......................
敢你又用
原帖由 Triangel 於 2009-2-9 11:19 AM 發表
以你過往經驗,
你覺得 MSN Instant Messenger 有幾 Secure
請隨便發表個人意見.....
一啲都唔安全
我次次同你 MSN 嗰陣一直都偷窺緊你
仲要係你唔知果隻
咁你話安全丫,Tri 伯伯
禾害羞添
原帖由 害羞青年 於 2009-2-10 02:05 AM 發表

一啲都唔安全
仲要係你唔知果隻
唔係咁恐怖掛
原帖由 Triangel 於 2009-2-10 02:00 AM 發表

敢你又用
其他版友講咗喇, 唔用會同朋友脫節架
原帖由 害羞青年 於 2009-2-10 02:05 AM 發表

一啲都唔安全
仲要係你唔知果隻
害羞青年偷窺亞伯, 小心d,  因住跌親呀
原帖由 clkgtr 於 2009-2-10 02:20 AM 發表
其他版友講咗喇, 唔用會同朋友脫節架
唔用真係會脫節架?
敢如果開左. 天天去偷聽你同你的q妹對話, 未唔會脫節咯
it is difficult to judge whether it is safe or not, unless u find something wrong happen in your computer. the safest way is to monitor your computer whether there are some data being transfered by using kind of internet security prog.
原帖由 Triangel 於 2009-2-10 06:38 AM 發表

唔用真係會脫節架?
敢如果開左. 天天去偷聽你同你的q妹對話, 未唔會脫節咯
點偷聽.......點偷睇啊
你地教教我啦
原帖由 勇勇 於 2009-2-10 02:16 AM 發表

唔係咁恐怖掛  
所以有錢我刀唔買wetcam

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » | 加分題 -- 你覺得 MSN Instant Messenger 有幾 Secure |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。