<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【歐聯16強心水】
返回列表 回復 發帖
原帖由 17317328 於 2009-2-24 08:05 PM 發表
有冇人知  國  曼  大戰    雙方咩陣@_@
馬會網有講架,不過最後唔知道會唔會改
原帖由 nbn 於 2009-2-24 07:18 PM 發表

你買乜跟你  
交易編號日期/時間賽事日投注類別細節支出存入
戶口結存 24-FEB-2009 $2488.30
238424/02/2009
19:58
過關 波膽
3X7
星期二 3 國際米蘭 (主) 對 曼聯 (客)
2:1 @ 10.00
星期二 2 馬德里體育會 (主) 對 波圖 (客)
1:1 @ 6.00
星期二 1 阿仙奴 (主) 對 羅馬 (客)
0:0 @ 6.50 $10

$70.00
238524/02/2009
過關 主客和
3X4
和 @ 3.15
和 @ 3.15
主 @ 2.33 $50

$200.00
238624/02/2009
過關
3X4
首名入球
半場主客和
半場主客和
史坦高域 @ 11.00
和 @ 2.05
和 @ 2.00 $10

$40.00
- 完 -
[/table]
原帖由 勇勇 於 2009-2-24 08:10 PM 發表

交易編號日期/時間賽事日投注類別細節支出存入file:///C:/Documents%20and%20Settings/USER/桌面/My%20Pictures/images/spacer.gif2382
  戶口結存 24-FEB-2009 $2488.30238424/02/2009
19:58 過關 波膽
3X7星期二  ...
跟你咸卡盤算
9會個d就費時整沉你

報告  啊仙奴跌左@_@  巴塞都跌左
但係曼聯不變  
連伯明翰都高左0.5
原帖由 17317328 於 2009-2-24 07:51 PM 發表

呀~~~~我暈啦
今日返黎之前已經出左手落注

原帖由 17317328 於 2009-2-25 12:51 AM 發表
報告  啊仙奴跌左@_@  巴塞都跌左
但係曼聯不變  
連伯明翰都高左0.5
唔洗驚
4場刀有走地
到時睇岩唔對路再追補飛刀仲得

原帖由 kakeidevil 於 2009-2-24 06:49 PM 發表
一於4場都和波

直晒
原帖由 勇勇 於 2009-2-25 04:01 PM 發表
唔係有pk真係開晒和

原帖由 nbn 於 2009-2-25 05:57 PM 發表

唔係有pk真係開晒和
如果唔係有PK我就有錢收啦
原帖由 勇勇 於 2009-2-25 06:10 PM 發表

如果唔係有PK我就有錢收啦
我仲慶
買左幾次馬2:2
次次刀話賠率變更買唔到
去到最後淨返1.1幾倍試多次刀係
結果真係開2:2
仆9佢個街
買左個d又唔L中
若果買到呢場走地起碼平返注飛

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【歐聯16強心水】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。