<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大波の誘惑
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 大波の誘惑

成個禮拜冇買果波      
今晚玩一場     
一炮過

狼堡入球 $500      < ......... 重心

再補多兩個對冲波胆 (2-1)  (1-2) 各$10

一次過將一week既賭本推一推,中左聽日再有得玩下!!
衰左既泥緊我呢兩日假專心煲xbox 同埋齋睇双紅大戰

~ { 不要沉迷賭博  } ~

如需尋求協助      請聯絡:

熱線電話:1834 633

評分次數

原帖由 也媽嗲 於 2009-3-14 01:33 AM 發表
成個禮拜冇買果波      今晚玩一場     一炮過

狼堡入球大 $500      < ......... 重心
再補多兩個對冲波胆 (2-1)  (1-2) 各$10

一次過將一week既賭本推一推,中左聽日再有得玩下!!
...
我天日已經有心水,不過天日先出POST,記得天日出現撐撐我D心水啊
原帖由 勇勇 於 2009-3-14 01:35 AM 發表

我天日已經有心水,不過天日先出POST,記得天日出現撐撐我D心水啊
一定

大家有$$齊齊執
wt is 狼堡
yeah~有$$

估唔到開埋主其他添
原帖由 kakeidevil 於 2009-3-14 09:50 AM 發表
wt is 狼堡
k佬係football 字典刀唔知 係米玩我架

甘我簡介下先~~

禾夫斯堡
英文名 ((Wolfsburg)) 故又稱為狼堡,屬德甲本季中一支全攻型球隊 。

領隊 : 馬加夫

本季球衣

主場

作客

大合照

原帖由 也媽嗲 於 2009-3-14 11:45 AM 發表
yeah~有$$
估唔到開埋主添
癡線
個其他係出係尾個10幾min
連環入4粒

原帖由 nbn 於 2009-3-14 12:30 PM 發表

癡線
個其他係出係尾個10幾min
連環入4粒
有即場玩,狗會執唔少   好彩兩点幾訓左~
原帖由 也媽嗲 於 2009-3-14 11:55 AM 發表

k佬係football 字典刀唔知 係米玩我架

甘我簡介下先~~

禾夫斯堡
英文名 ((Wolfsburg)) 故又稱為狼堡,屬德甲本季中一支全攻型球隊 。

領隊 : 馬加夫

本季球衣

http://www.bundesliga.de/media/ima ...
football牛屎就真.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大波の誘惑

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。