<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 大家估下杜指升穿8000點?
返回列表 回復 發帖
原帖由 d228216 於 2009-4-8 08:18 PM 發表
比人賣咗
  巧野, d佬冇大玩具反 , 快d去揾錢啦, 下次再買過喇.

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
今朝HSIF曾下跌了530點, 跌至14277後反彈上14355便無力, 再試新低位14230, 再反彈上14337又無力, 早上收市時回落14290, 上午反彈一浪低於一浪, 反彈乏力, 下午一開市即跌至14220,  淡友被引誘開新倉要即屎, 急揪上14280, 快上快落一輪, 好友發力, 一浪高於一浪, 連破上午的阻14337/14355, 更攻上14453, 收市時才回到14407收, 好友跟d佬反擊; 誠意十足, 淡友節節敗退, 預期要退守到今天的最後城池14556, 若美股今晚上升顯著, 好淡雙方在14556對決, 守穩其上, 下站是14720, 若美股今晚不利, 長假期前要考驗3月份高位的14188(HSIF), 斷估睇股.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
原帖由 bobo21 於 2009-4-8 10:19 PM 發表
今朝HSIF曾下跌了530點, 跌至14277後反彈上14355便無力, 再試新低位14230, 再反彈上14337又無力, 早上收市時回落14290, 上午反彈一浪低於一浪, 反彈乏力, 下午一開市即跌至14220,  淡友被引誘開新倉要即屎, 急揪上14 ...
希望道指今晚可以上番8000
原帖由 d228216 於 2009-4-9 01:27 AM 發表
希望道指今晚可以上番8000
捌仟, e+先至係7845, 升55點, 還要多155點才達標, 今晚要到達, 怕且要食[偉哥]壯一壯至得, 如果得咪, 明朝d佬碟肥牛就好大碟囉.

cgn
原帖由 bobo21 於 2009-4-9 02:01 AM 發表

捌仟, e+先至係7845, 升55點, 還要多155點才達標, 今晚要到達, 怕且要食[偉哥]壯一壯至得, 如果得咪, 明朝d佬碟肥牛就好大碟囉.
平咗倉..執兩格唔洗輸
原帖由 d228216 於 2009-4-9 10:19 AM 發表
平咗倉..執兩格唔洗輸
還以為今朝d佬有肥牛, 想入來賀一賀添, 吓, 涯過夜嘟係得兩格咋, 刀係有錢收, 今朝升上14720(hsif)較高位, 但14800或有壓力, 回又吾回得幾多, 即市不明. 做野先.

cgn
原帖由 bobo21 於 2009-4-9 11:09 AM 發表

還以為今朝d佬有肥牛, 想入來賀一賀添, 吓, 涯過夜嘟係得兩格咋, 刀係有錢收, 今朝升上14720(hsif)較高位, 但14800或有壓力, 回又吾回得幾多, 即市不明. 做野先. ...
因為有貴貨..禽日溝咗先唔洗蝕
其實大家有冇發覺,
十日有八日都係升跌一開市就攪店晒,
全日都唔會點肉, 好似有班人已經於開市前講店數咁.
浪子~孤獨就是良伴~
原帖由 浪子 於 2009-4-9 11:40 AM 發表
其實大家有冇發覺,
十日有八日都係升跌一開市就攪店晒,
全日都唔會點肉, 好似有班人已經於開市前講店數咁.
唔係十日八日啦, 從有「勁假時段」都係開市/收市「勁假時段」决定全日升跌....單日轉向好小發生...所以我習慣坐過夜就係咁解....但風險好高
假期前有果大大養隻牛, 今朝返來高開又再高, 成盆肥牛引嚫鵝.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 大家估下杜指升穿8000點?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。