<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 大家估下杜指升穿8000點?
返回列表 回復 發帖
原帖由 bobo21 於 2009-4-1 06:14 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif

點解今朝要坐艇, 噤下午也是要坐艇.

HSI三日3個底 13428/13413/13411
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1357391&checkid=52e42&noupdate=yes¬humb=yes ...
3個底應該反彈上番13850瓜...我d牛牛就梨頂唔住啦
原帖由 bobo21 於 2009-4-1 06:12 PM 發表

又返來818
上月5,6號有個下跌裂口(12163-12146), 成為當時反彈阻力, 11號雖然裂口高開補回12163-12146, 但先高後低, 跌回裂口位之下, 收報11930, 以為這(12163-12146)裂口及12226都是反彈阻力, 12號窄幅上落, ...
就係轉勢睇唔清....milked
原帖由 d228216 於 2009-4-1 09:57 PM 發表

3個底應該反彈上番13850瓜...我d牛牛就梨頂唔住啦
認真講句, 3個(1341x)底可以是好的支持, 反之,  若跌穿3個底的威力可以好勁, 鵝多句咀, d佬要小心點,

今晚Dow開市有微升, 7633, 升24點.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
原帖由 bobo21 於 2009-4-1 10:39 PM 發表

認真講句, 3個(1341x)底可以是好的支持, 反之,  若跌穿3個底的威力可以好勁, 鵝多句咀, d佬要小心點,

今晚Dow開市有微升, 7633, 升24點.
我知....13334就要cut loss
原帖由 d228216 於 2009-4-1 10:56 PM 發表
我知....13334就要cut loss
今晚美股升成咁, d佬拖住果啲牛牛, 明朝早就好生性囉.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
原帖由 bobo21 於 2009-4-2 02:13 AM 發表

今晚美股升成咁, d佬拖住果啲牛牛, 明朝早就好生性囉.
14050, 牛仔肥了, 轉養小熊
原帖由 d228216 於 2009-4-2 11:21 AM 發表

頂又早咗....頂到14275..上望
原帖由 d228216 於 2009-4-2 11:21 AM 發表

哈哈 , HSI裂口高開, 之後仲節節高揚, d佬今日午餐肯定食肥牛, 仲要係頂級和牛喇 .

請問d佬何以噤肯定轉隻小熊迷離呢, 雖然早咗, 得閒話鵝之喇, THX.

有隻鵝10:00前buy果其, 之後1浪高于1浪, 中午後啲鱷魚又發功, 推上頂收, 午飯時鱷魚留在金魚缸睇到實, 鵝就平掉吾玩去食晏.

cgn
原帖由 bobo21 於 2009-4-2 01:29 PM 發表

哈哈 , HSI裂口高開, 之後仲節節高揚, d佬今日午餐肯定食肥牛, 仲要係頂級和牛喇 .

請問d佬何以噤肯定轉隻小熊迷離呢, 雖然早咗, 得閒話鵝之喇, THX.

有隻鵝10:00前buy果其, 之後1 ...
三次頂14000 140xx 142xx 141xx, 全部大成交, 阻力好大, 所以喺 141xx 轉熊仔, cut loss 14333, 兩百零點, 博佢回13500以下....

午市收市前, 14240重鎚短炒隻熊, 執到200點即走

原帖由 d228216 於 2009-4-2 02:12 PM 發表

三次頂14000 140xx 142xx 141xx, 全部大成交, 阻力好大, 所以喺 141xx 轉熊仔, cut loss 14333, 兩百零點, 博佢回13500以下....

午市收市前, 14240重鎚短炒隻熊, 執到200點即走 ...
破14333.....又要轉牛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 大家估下杜指升穿8000點?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。