<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 大家估下杜指升穿8000點?
返回列表 回復 發帖
原帖由 bobo21 於 2009-4-15 10:37 PM 發表

CD機的d佬.

getjetso.com/forum/thread-284243-1-1.html, thank you.

多句咀講, 你今果月好似未有斬獲喎 , 睇電視仙.  
今年123月都有$$揾...4月
原帖由 d228216 於 2009-4-15 10:41 PM 發表
今年123月都有$$揾...4月
今個月有20個trading day, e+過了9天, 仲有得追, 快啲喇.

今日個市升成噤, 明天嘟吾知掂行.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
原帖由 bobo21 於 2009-4-15 10:52 PM 發表

今個月有20個trading day, e+過了9天, 仲有得追, 快啲喇.

今日個市升成噤, 明天嘟吾知掂行.
手风唔順唔可以夾梗梨
重出江湖第一炮....執些小
原帖由 d228216 於 2009-4-21 04:31 PM 發表
重出江湖第一炮....執些小
易綺,  d佬再出江湖喇 .

賺左一萬幾千嘟話執些少, 又要引屎鵝.

1)  63115這隻熊你點睇, 玩得過嗎.
2)  后市(月底前)你會點睇, 破佢16000, 定還是去14600呢, 教吓鵝喇.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
原帖由 bobo21 於 2009-4-21 05:17 PM 發表

易綺,  d佬再出江湖喇 .

賺左一萬幾千嘟話執些少, 又要引屎鵝.

1)  63115這隻熊你點睇, 玩得過嗎.
2)  后市(月底前)你會點睇, 破佢16000, 定還 ...
1..60%溢價 揾笨...好快扣鬼哂...不如32208..10%而條款差唔多
2..死多 之前都計過反彈頂盡15800....10天線上唔到就byebye
原帖由 d228216 於 2009-4-21 09:04 PM 發表

1..60%溢價 揾笨...好快扣鬼哂...不如32208..10%而條款差唔多
2..死多 之前都計過反彈頂盡15800....10天線上唔到就byebye
1)  32208 thx好介紹, 果間[得行]有信譽嘛.

2)  喺呀, 過吾到15956會呱得呀, 不過咁, HSI收15285, 仍高於10EMV(15277), 今天未byebye喎.        ,  但慢STC, %K開始跌離%D.

3)  梨有32208熊過夜喇.

順風賺多啲喇畏.

cgn
原帖由 bobo21 於 2009-4-21 09:35 PM 發表

1)  32208 thx好介紹, 果間[得行]有信譽嘛.

2)  喺呀, 過吾到15956會呱得呀, 不過咁, HSI收15285, 仍高於10EMV(15277), 今天未byebye喎.        ,  但慢STC, %K開始跌離%D.

3)  梨有32208熊過夜喇 ...
1-冇間有信譽, 致cheap係比X .
2-差幾點...瓜嫁啦
3-有 , 成M....
原帖由 d228216 於 2009-4-21 10:11 PM 發表

1-冇間有信譽, 致cheap係比X .
2-差幾點...瓜嫁啦
3-有 , 成M....
1)  以前用輪都係乜興同埋x聯, 乜噤.

2)  [[差幾點...瓜嫁啦]] 講吓笑姐.

3)  成M, 即係好大size嫁, 艾吔, 尚殺人咩.

cgn
原帖由 bobo21 於 2009-4-21 10:34 PM 發表

1)  以前用輪都係乜興同埋x聯, 乜噤.

2)  [[差幾點...瓜嫁啦]] 講吓笑姐.

3)  成M, 即係好大size嫁, 艾吔, 尚殺人咩.
1-兩間都出名dup雞 呃波鐘.
2-32208, 成敗在明天.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 大家估下杜指升穿8000點?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。