<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [轉貼] 男人被叫好人的下場
返回列表 回復 發帖
原帖由 loklok117 於 2009-3-27 01:41 AM 發表

咁你都幾好人woo
又唔怪得人地誤會ga
唔好提啦= =.....其實都係舉手之勞
個女仔係鐘意你就自然會應你,
佢唔鐘意你,你做咩都無用 !!!

評分次數

原帖由 jen01二世 於 2009-3-27 01:43 PM 發表
個女仔係鐘意你就自然會應你,
佢唔鐘意你,你做咩都無用 !!!
jen 你回來啦!
睇完""男 追 女 的 四 大 謬 誤""

現在睇埋哩遍

覺得自己很失敗 有需要認識及加以學習
原帖由 Lee3 於 2009-3-27 02:53 PM 發表

jen 你回來啦!
從來都無走過 , 又何來"回來"呢 ??
樓主個POST有正﹐講中咗好多男仔嘅心聲﹐雖然我唔係版主﹐冇得加你分﹐不過都要讚﹗

我個CASE都係差唔多...........

總之古語有云︰殺人放火金腰帶﹐修橋補路冇屍骸
有時會唔會係d女仔心地唔好呢?唔喜歡就一早同人講啦!她們無理由唔知道你的意思!
原帖由 ttt31 於 2009-3-26 07:55 PM 發表
你可能是一位長相普通,個性溫和且忠厚老實的好好先生

一開始,你可能會在某種場合,認識某位女生
這位女生,可能是學妹,也可能是共同為某種目標共同奮鬥的夥伴

這位女生對你很好,你也開始對她很好,你認為女生對你好,你對
她以 ...
「...你的付出會越來越多,你對她的關心會越來越高,你會認為,他會因此
受到你的感動,而接受你對她的種種付出,並且用她的感情回報你....」

問題咪就係出係呢度lo

別人笑我太瘋癲,我叫他們0肯蕉先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [轉貼] 男人被叫好人的下場

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。