<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男 追 女 的 四 大 謬 誤
返回列表 回復 發帖
我岩岩衰喺第一點xdd
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
我中左好多錯
睇黎我有需要學習......
原帖由 benny1219 於 2009-3-27 11:52 PM 發表
我中左好多錯
睇黎我有需要學習......
其實呢d都係參考下€既姐 ==
我之前睇過一篇仲勁= =
教哂呢樣果樣..咩做得咩唔做得...
不過,你要加油阿!
好文
咁多果d咩殺手鐧謬誤我都覺得有點多餘同太過複雜,
始終每個女仔都是不同,不能一概而論,
可能你對Mary文章這四個是謬誤,
但可能你對Ann這四個是令她覺得你笨得可愛/或者特別有種好man.

其實男追女最直接只有三種方法能夠立於不敗之地,

一)睇多d各方面唔同的書增加自己的內涵,不只是咸書;

二)增加幽默感,不只是黃色幽默;

三)最重要的還是要了解對方啦,咩招數都是假,
了解佢鐘意乜唔鐘意乜就唔駛乜野謬誤啦.

評分次數

原帖由 hwkeung 於 2009-3-30 06:32 AM 發表
咁多果d咩殺手鐧謬誤我都覺得有點多餘同太過複雜,
始終每個女仔都是不同,不能一概而論,
可能你對Mary文章這四個是謬誤,
但可能你對Ann這四個是令她覺得你笨得可愛/或者特別有種好man.

其實男追女最直接只有三種方法 ...
雖然係廢話,但又講得岩
原帖由 自由神 於 2009-3-30 10:12 PM 發表
雖然係廢話,但又講得岩
大家都講下d廢話等個帖唔好沉嘛, 而家呢度水靜鵝飛咁.
原帖由 031198 於 2009-3-27 03:10 PM 發表
身 邊 很 多 條件 不 俗 的 男 性 朋 友 都 追 不 到 女 仔, 確 實 有 點 可 惜。 不 過 他 們 從 來 沒 有 得 到過 我 的 同 情, 那 不 是 因 為 我 對 朋 友 無 情 無義 , 而 是 他 們 經 常固 執 地 漠 視 我 喋 喋  ...
會員 031198
豈又此理!
有 d 咁 正 旣 秘 級 又 吾 早 D post 出 黎,
四 個 地 雷 我 都 踏 中 哂 你 先 post
仲 吾 只 踏 一 次 咁 至 死
等 我 半 條 女 都 追 吾 到,

原帖由 hwkeung 於 2009-3-31 01:22 AM 發表

大家都講下d廢話等個帖唔好沉嘛, 而家呢度水靜鵝飛咁.
無計啦~~
呢區好難create d野黎講既

版友有無咩idea去搞起佢呢? 我真係想聽下大家意見!
原帖由 自由神 於 2009-3-31 09:38 PM 發表
無計啦~~
呢區好難create d野黎講既

版友有無咩idea去搞起佢呢? 我真係想聽下大家意見!
其實係因為依家既人對於戀愛問題唔多
對於呢度既post唔係個個有共鳴
所以呢度都唔會太多人黎睇post
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男 追 女 的 四 大 謬 誤

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。