<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 想借個位呻下.....如有意見﹐不妨留言....
返回列表 回復 發帖
樓主, 你嬲好應該, 我聽到條 F君GE 行為我都嬲
作為一對曾經GE 戀人,
如果係我的話,
我一定會透露番呢件事畀個女仔GE 朋友知,
即使唔係戀人, 都唔需要互不理睬,
就算係普通朋友, 見佢踩落個陷阱都會提佢小心啦,
何況係舊日GE 戀人 ?

不過你亦唔駛自責, 當日你並唔知呢件事,
而且當日係佢放棄左你, 選擇左F,
即使個結果係點都係佢自己揀GE, 與人無尤.
至於樓主會保持沉默,
亦或直言直說,
都係由自己決定啦, 但求心安就係 .

評分次數

大家繼續努力~
言之有物,實有分加
原帖由 12d3 於 2009-4-8 11:28 AM 發表
著人舊鞋都可以咁自豪?! 正豬兜
呢位朋友﹐你錯喇﹐呢次係個女仔嘅第一次....
好多謝大家嘅寶貴意見﹐我都明白﹐而家佢嘅一切都已經唔關我事﹐不過我知道呢件事嗰陣﹐真係忍唔到﹐嬲到爆炸呀....

評分次數

原帖由 ThomasKoon 於 2009-4-9 12:26 AM 發表

呢位朋友﹐你錯喇﹐呢次係個女仔嘅第一次....
你同佢拍左7年拖喎....我有無get錯, 第一次喎?
原帖由 hwkeung 於 2009-4-9 03:38 AM 發表

你同佢拍左7年拖喎....我有無get錯, 第一次喎?
係呀﹐我冇打錯﹐你冇GET錯﹐佢真係第一次......
其實我第一個POST﹐打漏咗少少野架.....我覺得後悔﹐係因為當日我同佢分手嘅一個月之後﹐佢曾經SEND過SMS問我﹐到底對佢仲有冇感覺﹐(呢一個月入面﹐我哋基本上一樣有傾電話﹐只不過視對方為朋友)﹐我當時其實好想答佢﹐我仲好鍾意佢﹐不過我喺嗰段時間入面﹐每日都會諗起嗰2句說話﹐而呢2句說話﹐真係直插入我個心﹐所以我嗰陣講咗大話﹐呃佢話我已經唔鍾意佢...之後佢就同咗呢個F君一齊....

原帖由 ThomasKoon 於 2009-4-9 06:08 PM 發表
其實我第一個POST﹐打漏咗少少野架.....我覺得後悔﹐係因為當日我同佢分手嘅一個月之後﹐佢曾經SEND過SMS問我﹐到底對佢仲有冇感覺﹐(呢一個月入面﹐我哋基本上一樣有傾電話﹐只不過視對方為朋友)﹐我當時其實好想答佢﹐我仲好鍾意佢﹐不 ...
響呢個年頭, 點解你同佢拍左七年拖都唔搞佢?
我認為呢個係一個好大問題, 係你有問題定係佢有問題?

曾經有一個女人告訴我一個秘密, 女人之所以會跟佬走,
唔好以為係錢咁膚淺, 只有兩個原因,
一係男人對佢差, 二係男人上床唔得,
(何謂差同埋何謂唔得就個個女人唔同, 自己去了解啦)
之後我觀察發現十居其九情侶們分開又真係咁,

唔好以為果個係淫婦先咁講,
只係多數女人心事男人又知幾多呢?
其實道理亦好簡單, 性愛本是一體不可分割,
有性無愛或者有愛無性的關係都是有缺陷,

女人口是心非, 女人矜持唔會開口,
男人唔搞佢, 女人會諗係咪自己唔夠吸引,
係咪男人唔再鐘意佢, 係咪點點點......胡思亂想,

雖然你們已分開已經無補於事,
但現在都好讓你明白咸濕唔等於衰人呢個真相.

樓上﹐好老實講﹐我同佢一齊咗大約2年幾嗰陣﹐我都有搞佢呢個衝動﹐當時我亦都向佢提出過﹐不過當時佢同我講"唔想咁快住"﹐咁我諗住咁算啦﹐我愛佢﹐所以唔想夾硬黎﹐最後拖下拖下﹐咪冇搞到佢囉....或者我咁諗真係錯啦......
原帖由 hwkeung 於 2009-4-10 04:19 PM 發表

響呢個年頭, 點解你同佢拍左七年拖都唔搞佢?
我認為呢個係一個好大問題, 係你有問題定係佢有問題?

曾經有一個女人告訴我一個秘密, 女人之所以會跟佬走,
唔好以為係錢咁膚淺, 只有兩個原因,
一係男人對佢差, 二係男 ...
唔可以用呢個原因既
咁女方都有責任既姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 想借個位呻下.....如有意見﹐不妨留言....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。