<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 小二心水 5月篇
返回列表 回復 發帖
原帖由 二米 於 2009-5-26 12:26 PM 發表
25-05-2009  瑞超

奧雷布洛 主勝 [1.60]  $300  (2:2)
哥登堡  主勝 [1.80]  $300  (2:0)

$6369 - $300 + $540 = $6609
琴晚俾依場玩死
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-26 06:10 PM 發表

咁如果同非洲既饑民比,何止有錢仔呀,直頭2世袓添喇
做板主應該好多錢架,
你點都有十蚊掛,一齊囉十蚊支持曼聯啦
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-26 05:23 PM 發表

米米,今個月我冇哂彈藥喇~~~

歐聯決賽都冇錢買呀陰9公

小弟 過岩歐聯決賽後就暫停買波啦..
不過都會繼續出心水比各師兄

始終小賭怡情  見好就收

依家各主要聯賽都差唔多完哂..

都冇咁多波買啦

原帖由 chong2002 於 2009-5-26 07:52 PM 發表

琴晚俾依場玩死

小弟都中左招   
其實希爾星堡更穩陣  不過賠率太低
26-05-2009   

希拉爾主勝  [1.45]  $300
希拉爾 大  [1.7]  $200
佐加頓斯 半場和  [1.9]  $200
原帖由 chong2002 於 2009-5-26 07:53 PM 發表

做板主應該好多錢架,
你點都有十蚊掛,一齊囉十蚊支持曼聯啦
板主應該好多錢 ---> 邊個話咖
26-05-2009   

希拉爾主勝  [1.45]  $300  (0:0)
希拉爾 大  
[1.7]  $200  (0:0)
佐加頓斯 半場和  [1.9]  $200  (1:0)

哎呀  全炒

$6609 - $700 = $5909

今晚歐聯決賽.. 一於力撐愛隊!
原帖由 二米 於 2009-5-27 11:26 AM 發表
26-05-2009   

希拉爾主勝  [1.45]  $300  (0:0)
希拉爾 大  [1.7]  $200  (0:0)
佐加頓斯 半場和  [1.9]  $200  (1:0)

哎呀  全炒

$6609 - $700 = $5909

今晚歐聯決賽.. 一於力撐愛隊!   ...
一於訓身 曼聯平手@1.94 $ $5909  
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-27 11:27 AM 發表

一於訓身 曼聯平手@1.94 $ $5909    
哇哈哈  咸卡大佬真係講笑啦   小弟都想回本
雖然我都想愛隊贏!不過都唔會訓身啦   
曼聯平手盤 $1500
27-05-2009

歐聯決賽:曼聯平手盤 $1500 [1.95]  重心呀!

挪威盃:史杜文受讓兩球  $100  [2.0]

美職聯:哥倫布機員主勝  $200  [1.5]

巴西盃:國際體育會主勝 $600  [1.42]

南美自由盃:卡拉卡斯主勝  $100  [3.05]

小弟今晚完左之後就暫停投注  目前總算能賺到少少過日子
不過小弟仍會繼續出心水比大家
希望可以幫到大家搵多點  賺多點啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 小二心水 5月篇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。