<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 小二心水 5月篇
返回列表 回復 發帖
原帖由 二米 於 2009-5-3 10:30 PM 發表

版主厲害  頭七場已經全中哂wo
好好彩,可惜係我一場都冇買到
原帖由 supreme12 於 2009-5-3 11:12 PM 發表

熱烈慶祝K大來料```出來加分拉```K 大```
糕比,你又貼下自己既心水...
原帖由 二米 於 2009-5-4 06:13 AM 發表
03.05.2009 心水

重心場次  (推8中5炒3)
紐倫堡  1.33  (1:0)  W
般尼  1.45  (4:0) W
海倫芬  1.3  (2:2)  L
燕豪芬 [-1]  1.8  (1:1)  L
阿積士  1.45  (0:3)  L
AC米蘭  1.58  (2:0)  W
費倫天拿 1.45  (1:0)  W ...
太多喇....下次試下唔好估唔多, 精選幾場出黎
同埋我覺得季尾揀波最緊要講戰意..
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-4 09:09 AM 發表

好好彩,可惜係我一場都冇買到
買咗就唔會咁開啦
原帖由 二米 於 2009-5-4 06:13 AM 發表
03.05.2009 心水

重心場次  (推8中5炒3)
紐倫堡  1.33  (1:0)  W
般尼  1.45  (4:0) W
海倫芬  1.3  (2:2)  L
燕豪芬 [-1]  1.8  (1:1)  L
阿積士  1.45  (0:3)  L
AC米蘭  1.58  (2:0)  W
費倫天拿 1.45  (1:0)  W ...
休乜鬼?
一齊吹水過下日晨好過喇
原帖由 belibala 於 2009-5-4 04:09 PM 發表

買咗就唔會咁開啦
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-4 05:21 PM 發表

記住今晚出貼士呀
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-4 09:14 AM 發表

太多喇....下次試下唔好估唔多, 精選幾場出黎
同埋我覺得季尾揀波最緊要講戰意..

我都打算盡量精選幾場就算
係啦...季尾波好難估...
前列同護級波都易估  中游球隊好多踢風流波
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-4 05:21 PM 發表

休乜鬼?
一齊吹水過下日晨好過喇
抖一抖  等歐聯!
今晚D波都唔易估  避免沾手啦

靠版主你出心水比大家先啦
原帖由 belibala 於 2009-5-4 06:44 PM 發表

記住今晚出貼士呀
原帖由 二米 於 2009-5-4 09:53 PM 發表

抖一抖  等歐聯!
今晚D波都唔易估  避免沾手啦

靠版主你出心水比大家先啦
今日有一場唔好咁大心水:
泰羅芬斯[0]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 小二心水 5月篇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。