<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 小二心水 5月篇
返回列表 回復 發帖
原帖由 二米 於 2009-5-10 10:32 PM 發表

呢場我覺得和波收場  
阿仙奴主場始終都有睇頭  加上仲有艾沙雲
艾沙雲唔知點解sub都冇
原帖由 007James 於 2009-5-11 12:06 AM 發表

據報告佢今早發高燒...但不用隔離觀察!!!
豬流感~~~~~~~~~~
原帖由 markk 於 2009-5-11 04:05 AM 發表
燈神
老兄你搵邊位?
原帖由 二米 於 2009-5-11 10:07 AM 發表

唔怪得冇左佢  阿仙奴就輸波囉

10/5 中2走3
科英布拉大學 +1  1:0
迪加史卓普  2:2  
艾美利亞  3:1
巴塞隆拿  3:3
甘美奧  1:1
仲炒4個1皮
原帖由 supreme12 於 2009-5-11 12:10 PM 發表
咸卡大老```又中```真厉害```  
好彩啫~~~
原帖由 二米 於 2009-5-11 08:27 PM 發表

咸卡呢期眼光不錯  靠住你先啦
小弟抖一抖  再等重心的來臨
入定聽日曼聯[-1],而家有2賠,好過擺銀行收息
曼聯歐聯冠軍得1.90既  
之前睇仲有2.02咖

吊佢老味 .......
唸住去入貨
吊!!!!!而家入蝕比佢.......仆佢個街呀!!!!
唔L入,即場先追曼聯
原帖由 二米 於 2009-5-15 09:50 AM 發表

本金:$2000
現時:$1786

列斯聯 -$200    高士路 +266      2串1 -200  
好彩推既聖保利+1 [1.6] $200 +320 小弟臨開波補注
琴晚列c聯應該死唔少人
原帖由 二米 於 2009-5-15 08:20 PM 發表

係呀  咸卡大佬  好彩冇重注
等你聽日日職同南韓聯
原帖由 二米 於 2009-5-16 11:47 AM 發表
16-05-2009   剩餘 $1786

過關3x1
名古屋八鯨 [1.5] + 札幌岡薩多 [1.45] + 浦和紅鑽 大 [1.7]  $200

單場心水 [讓球盤]

名古屋鯨魚 -1  [1.95]  $50
札幌岡薩多 -1  [1.84]  $50
橫濱水手 -0.5   [1.9]   $50
...
條鯨魚開左波喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 小二心水 5月篇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。