<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » | 恭 喜 GN 仔 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 15/5/2009 03:46 AM 發表

梗會 !

首先要做嘅係加 1000 分俾 BOY 爸

再加 1000 分俾你 tri 媽

之後加多 1000 分俾你 la 媽

當然唔可以忘記加 1000 分俾你 d 叔叔 :d ...

本帖隱藏的內容需要積分高於 2800 才可瀏覽
http://player.56.com/v_MTM2ODgzODEy.swf
原帖由 ckyckk 於 2009-5-15 03:46 AM 發表

梗會 !

首先要做嘅係加 1000 分俾 BOY 爸

再加 1000 分俾你 tri 媽

之後加多 1000 分俾你 la 媽

當然唔可以忘記加 1000 分俾你 d 叔叔 :d ...
你死啦,你溜了你老頂呀亞冕~
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 Triangel 於 2009-5-15 05:16 AM 發表

你死啦,你溜了你老頂呀亞冕~
亞冕駛乜我地加 佢用手指篤幾吓就掂
原帖由 gn00987333 於 2009-5-14 07:50 PM 發表
多謝pyau 我點叫你好
你叫GN仔
我叫p仔/佬

做乜
負けないで もうすこし 
  最後まで走りぬけて
原帖由 pyau 於 2009-5-15 06:35 AM 發表

你叫GN仔
我叫p仔/佬

做乜
咁我叫你p佬啦
冇,見你頭像個個好慘,咪怕囉
原帖由 toy739toy 於 2009-5-15 05:07 AM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
Toy叔出現啦
原帖由 gn00987333 於 2009-5-15 03:48 發表
我由後開始上
我呢排少影相, 唔爭在醒多1000分來
原帖由 AWU 於 2009-5-15 02:57 PM 發表

我呢排少影相, 唔爭在醒多1000分來
A哥哥返黎啦
gn仔紮職,點可以唔黎賀下你
恭喜恭喜!!!
拜拜關二哥. 以後一切順順利利

恭喜晒gn仔,大家識左一段時間,希望你做好副版主,爭取升職之餘,在現實也爭取晉升機會^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » | 恭 喜 GN 仔 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。