<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 神呀!!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
I think the media has hyped it up quite a bit so Stu Jackson (Executive Vice President of Basketball Operations) will look at it. But if the T was called, the game would've changed.
原帖由 skyhookii 於 2009-5-23 03:44 PM 發表
I think the media has hyped it up quite a bit so Stu Jackson (Executive Vice President of Basketball Operations) will look at it. But if the T was called, the game would've changed.
Yes...the game must have changed..if the T is called
原帖由 自由神 於 2009-5-23 03:28 PM 發表
haha
咁佢實無野講嫁喎
你問一個球迷可唔可以o係nba打出任何數據都係只可以答你:no.I can't
所以自己唔得唔好話人唔得
當今社會~~~~鄉下早晨雞叫人城裡晚上人叫雞
好熱鬧啊~

今年準決賽4隊實力都有番甘上下... 正!!!
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
原帖由 cheery 於 2009-5-23 04:13 PM 發表

所以自己唔得唔好話人唔得
無啦啦做咩燒到我
佢可以打出PPG 34.7 RPG 9.30 APG 6.9
咁又點 佢嬴過總冠軍咩

你咁講法,佢一隻冠軍指環都無,就係唔得 我就可以好肯定咁講,佢何來神

評分次數

原帖由 Gerrard 於 2009-5-23 07:02 PM 發表

無啦啦做咩燒到我
佢可以打出PPG 34.7 RPG 9.30 APG 6.9
咁又點 佢嬴過總冠軍咩

你咁講法,佢一隻冠軍指環都無,就係唔得 我就可以好肯定咁講,佢何來神 ...
有冠軍指環=神??HAHA~~You're so funny

有冠軍指環可以寸佢...你有冇?

評分次數

冇錯...成個第4節我都係度叫....成隊波d防守右差...
都諗住佢同上一場一樣嫁啦...右係領先之後輸....
諗住最後得番1秒...都係輸嫁啦...占士右冇入過3分...
點知就係咁俾佢入左...真係人都癲...

評分次數

原帖由 Gerrard 於 2009-5-23 01:32 PM 發表
完全唔覺得佢係神
係咁剷剷剷
射波姿勢又衰...又唔準
佢都唔算一身傷啦...講到咁嚴重佢都係擦傷啫

o個個Mo William仲衰,一個波車落Howard度...一o的體育精神都無 ...
佢一直都唔係神呀...係d人講姐...
打波唔係剷波就射波嫁啦...射得多波囉...你右話"係咁射射射"
不如俾個手制你控制佢好唔好??你可以鍾意佢射右得...剷右得...
射波姿勢衰...哦..之後d人學打波...首先唔係要練好基本功...
首先呢...搵個人睇下你姿態令唔令...練到令一令先...
到令啦...先慢慢學射波...學射波好啦...唔好剷籃...唔係會比人話..."係咁剷剷剷"...
咁佢右真係擦傷小小姐...最好搵人斬佢2野...出晒血先...咁就good啦...

原帖由 勒邦占士 於 2009-5-23 09:53 PM 發表

佢一直都唔係神呀...係d人講姐...
打波唔係剷波就射波嫁啦...射得多波囉...你右話"係咁射射射"
不如俾個手制你控制佢好唔好??你可以鍾意佢射右得...剷右得...
射波姿勢衰...哦..之後d人學打波...首先唔係要練好基本 ...
占士wor~~~哈哈

一係唔post...一post就寸盡條友
原帖由 cheery 於 2009-5-23 08:32 PM 發表

有冠軍指環=神??HAHA~~You're so funny

有冠軍指環可以寸佢...你有冇?
有冠軍指環的確未必等於神
其實好似你話佢係神...我回應緊你

我無串佢呀,我只係發表個人意見
唔係有人好過你就係咁讚架
又日都話要點點點先可以評價人,咁討論區用黎做咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 神呀!!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。