<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 請幫忙
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 請幫忙

到底要點先可以知道女仔有冇男朋友呢?
我試過問過,試探過但佢都話唔講,究竟要點至知道呢?
請各位畀d方法能嗎?

評分次數

知來做乜, 要追人??
1 問那女仔 d 朋友
2 留意那女仔的裝扮
3 你約佢時會唔會成日都話唔得閒
4 電話內容或來電顯示 ( 不過好難知 )

其實當你問過,試探過但佢都話唔講 , 佢應該有男朋友 !!

評分次數

原帖由 joekcau 於 2009-6-1 11:02 PM 發表
到底要點先可以知道女仔有冇男朋友呢?
我試過問過,試探過但佢都話唔講,究竟要點至知道呢?
請各位畀d方法能嗎?
佢唔想你唔“溝”佢
但又唔想話你知有男友囉
個人認為...只有受溝唔受溝, 有冇男友冇分別
原帖由 d228216 於 2009-6-1 11:32 PM 發表
英雄呀
原帖由 自由神 於 1/6/2009 23:23 發表
佢唔想你唔“溝”佢
但又唔想話你知有男友囉
要所有男仔都鐘意佢 ??

我好鐘意你這個 !!
原帖由 selena127 於 2009-6-1 11:33 PM 發表

要所有男仔都鐘意佢 ??

我好鐘意你這個 !!
好明顯嫁喎
唔答你,咁你自己會繼續搵我,對我好,tum我
但到你想進一步果陣,我就會用有男友黎做原因
扮曬美麗既誤會
原帖由 d228216 於 2009-6-1 11:32 PM 發表
d佬又型一次, 呢句金句我會記住~ 謝過~

評分次數

原帖由 kalos 於 2009-6-2 12:49 AM 發表

d佬又型一次, 呢句金句我會記住~ 謝過~
Hey Brother!! Long time no c
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 請幫忙

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。