<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » ROGERS LS3/5A 11OHMS 大概值乜野價錢?
返回列表 回復 發帖
西電!!!個“屏”,纸盒保存得 好靚!!
原帖由 vv1668vv 於 2009-7-8 02:01 PM 發表
西電!!!個“屏”,纸盒保存得 好靚!!
西電果支英國做, 但較粗聲, 聽Saxophone就Good, 其他麻麻...太乾快
支 National Electronics 就好正, 分析力高之餘, 人聲keep到唔錯. 樂器聲亦叫豐富.

同 AZ1 比都唔輸

想揾支貓拿 U50 試吓
謝謝大大分享。

我記得 N年前    ,有只“金”波。。。

做 整流  都唔錯。。揾翻距出黎的話,馬上報料。。
原帖由 vv1668vv 於 2009-7-8 03:00 PM 發表
謝謝大大分享。

我記得 N年前    ,有只“金”波。。。

做 整流  都唔錯。。揾翻距出黎的話,馬上報料。。
原帖由 vv1668vv 於 2009-7-5 09:53 PM 發表

嘩!  Krell FPB 300 so POWRFUL!!!

會唔會系。POWER AMP....普遍 通病。。??
之前部 NAD...都出現類似問題。。。一邊有少少“嗒嗒”聲。
(當初以為電流聲,換左條POWER 線都無乜 ...
極新6皮野

原帖由 d228216 於 2009-7-14 02:13 PM 發表

極新6皮野

?t=1246076183

?t=1246016646
。。。渣“紅艇”。。
見到距 。。喉核又再次升降。。。口水系0甘涌出黎。。。

D佬大大 ,00岩入 左 ???
原帖由 vv1668vv 於 2009-7-14 04:03 PM 發表

。。。渣“紅艇”。。
見到距 。。喉核又再次升降。。。口水系0甘涌出黎。。。

D佬大大 ,0岩0岩入 左 貨???  ...
唔係, 見有人放啫, 不過依件野推3/5A一流..
3/5A 呢。。好過癮。。即使系  同一樣單元   ,
唔同 廠 出品 有唔同 聲音。。不一樣的感覺。

N 年前,2千多元。見尚算便宜。。
便購有多一對 Ho's  3/5A桃木皮 試試。
同一環境對比之下,稍為覺得聲底較薄D..(比較明顯)
無后悔購入。只不過由于地方有限。。。所以后來出讓左俾有心人。
剛剛發現。。某網站居然有人賣緊 US$600.............!!???

原帖由 vv1668vv 於 2009-7-14 10:47 PM 發表
3/5A 呢。。好過癮。。即使系  同一樣單元   ,
唔同 廠 出品 有唔同 聲音。。不一樣的感覺。

N 年前,2千多元。見尚算便宜。。
便購有多一對 Ho's  3/5A桃木皮 試試。
同一環境對比之下,稍為覺得聲底較薄 ...
咁要試試 Roger 24K金牌版啦
原帖由 d228216 於 2009-7-15 12:18 PM 發表

咁要試試 Roger 24K金牌版啦
NEW 3/5A..........同金牌仔.........差唔多價錢。。兩萬幾!!??

KEF Signature 3/5a very nice....聽得好舒服。。

金牌仔實在吸引。不過果價就..... 見過有人開價 兩萬5。。

D佬 版大。。覺得。 NEW 3/5A,,,,聲音如何??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » ROGERS LS3/5A 11OHMS 大概值乜野價錢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。