<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 新星戰場!U21歐國杯討論區~
返回列表 回復 發帖
暫時睇落咁多場,

咁多位有咩人選係覺得可造之材?
暫時個人認為
英格蘭 : 防中梅安巴, 中堅米卡李察士都幾好,  英格蘭呢2個既防守力同落腳最準, 加上甚少犯錯
德國: 兩隻翼 奧斯以 同 馬連   如果德國有個中鋒好少少, 呢對翼既效果更大
西班牙 : 門將阿辛祖, 其他都真係平平無奇..  兩場都入0球, 中龍既攻門都少...真係好難搞

評分次數

原帖由 c.ronaldooo 於 2009-6-20 03:20 AM 發表
暫時睇落咁多場,

暫時個人認為
英格蘭 : 防中梅安巴, 中堅米卡李察士都幾好,  英格蘭呢2個既防守力同落腳最準, 加上甚少犯錯
德國: 兩隻翼 奧斯以 同 馬連   如果德國有個中鋒好少 ...
琴晚意大利個龍既表現都好好
另一個右閘係咪莫達?
白俄果場太悶, 上半場未完已經訓左
其餘未睇
原帖由 c.ronaldooo 於 2009-6-20 03:20 AM 發表
暫時睇落咁多場,

暫時個人認為
德國: 兩隻翼 奧斯以 同 馬連   如果德國有個中鋒好少 ...
西班牙仲未入波唔多唔少因為踢外圍賽的球員如馬達, 比基, 布斯基斯去左踢洲際
d牌都冇咁好用

德國妞亞應該最大前途, 發揮好好地應該做到第一交椅
如果前鋒迪查加假若d改善下d高章波,
他日將成大器

評分次數

原帖由 kakeidevil 於 2009-6-20 09:32 AM 發表

琴晚意大利個龍既表現都好好
另一個右閘係咪莫達?
白俄果場太悶, 上半場未完已經訓左
其餘未睇
單睇琴晚果場好難定案,
意大利失一球都因為後防穩
Sorry 咁多位
依幾日有d 忙, 冇上黎,唔好意思要大家撐住依版
而家update番前面果d 喇~
原帖由 c.ronaldooo 於 2009-6-19 06:11 PM 發表
英格蘭率先殺入4強,  見到佢地打返大場即刻有脫胎換骨既表現,
門將雖偶有犯錯, 但後防既穩定性仍然不俗,  加上梅安巴既表現同慣常兩翼既威脅, 值得睇好.

而最後一場德國不敗即出線,
西班牙出線就要先大 ...

小弟見識真係麻麻, 其實我唔知英格蘭之前係踢緊細場的

而我最初既估計可謂差好遠
原帖由 月月鳥 於 2009-6-19 11:58 PM 發表
場波我60分鐘先睇, atc評術員就意大利打少個...
我當時就諗係咪Balotelli, 點知真係佢
http://soccernet.espn.go.com/match?id=267835&league=UEFA.EURO_U21&cc=4716
其實Balotelli真係有料到,琴日球波都有水準
但咁既脾氣真係好難搞,而且咁早就恃才傲物,都幾難繼續生存同進步,畢竟十八歲仲需要好多進步
摩佬搞佢個脾氣都搞左大半年,又雪佢咁,但都搞唔掂佢,真係唔知邊個先馴服到佢
原帖由 eqhigh 於 2009-6-20 12:05 PM 發表

其實Balotelli真係有料到,琴日球波都有水準
但咁既脾氣真係好難搞,而且咁早就恃才傲物,都幾難繼續生存同進步,畢竟十八歲仲需要好多進步
摩佬搞佢個脾氣都搞左大半年,又雪佢咁,但都搞唔掂佢,真係唔知邊個先馴服到佢 ...
唔知費sir得唔得, rooney都係咁火爆
但Balotelli個feel再惡d
其實巴路迪利真係我第一個見咁有"火"既意大利攻擊球員

總覺得佢以往既攻擊球員就係缺少呢種火..個個好似未訓醒咁
只係balotelli d火...用錯左

評分次數

原帖由 c.ronaldooo 於 2009-6-21 05:17 AM 發表
其實巴路迪利真係我第一個見咁有"火"既意大利攻擊球員

總覺得佢以往既攻擊球員就係缺少呢種火..個個好似未訓醒咁
只係balotelli d火...用錯左
攻擊球員真係比較少,不過其實仲有卡斯辛奴咖,不過有納比就冇佢啦
佢以前d脾氣仲勁過巴路迪利,而家收番d,再用落踢波度,其實真係好使好用
可惜丫,同納比唔岩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 新星戰場!U21歐國杯討論區~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。