<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 激嬲左個女性友人點道歉好...急!..Help~..
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 激嬲左個女性友人點道歉好...急!..Help~..

小弟同我的朋友..激嬲左一個女性友人..果位女友人係我一直暗戀佢的...本來一直都係普通朋友關係...但一次約出來就來玩就出事...事後個女仔先好嬲咁話返比我地知衰咩,依家又係Facbook 唱我地..
首先約佢去唱K,我個fd 仲帶埋D 三唔識7的fd去唱...我地太投入...但氣氛上悶親佢,冷落左佢,搞到佢一個縮埋玩電話令我個fd 好不滿......之後去食野...本來我地都唔想食....我個fd 話夾$$ 食一碟小食, 但最後都冇食,....之後我就係咁咦..同個女仔影左幅相, 最後冇叫野食ge就走左...  之後果女仔係Facebook講返我地D 罪行...原本以為只係唱K悶 到佢...佢仲鬧我個fd 食$1X一碟野都要同AA ,不如叫埋個女仔請埋仲冇咁肉酸...之後鬧我地影佢當佢MODEL ...搞到佢好尷尬...再鬧我地又唔叫野食...冇來主見..又賴死係間店唔走....最後仲鬧我果fd有時講野太熱情...成日都拉手搭膊頭...令個女仔好反感...

心唸...我自己都知衰....但估唔到第一次約人就衰獲甘......而我個fd 就堅持咁樣AA 冇問題,搭膊頭好平常...結果大家咁就冇計傾....
.....
我想去道歉...但應該講D 咩說話同佢兜口兜面咁去道歉好和最有誠意...定係送D 小禮物+道歉.....好煩惱E 家真係....請問各位有冇類似經歷..?....

評分次數

好大件事 , 仲要係Facbook 唱 !! 死梗 !!

我想都係等時間沖淡 , 再道歉 !!

最好打你個 fd , 佢累死你 !!

評分次數

個女仔d行為你應該送個LV俾佢以示誠意,
因為佢愛你先嬲你.

評分次數

有d錢唔慳得, 尤其是同女出街
最忌比個女仔覺得你寒暄, 同埋d fd咸咸濕濕抽水
又唔理佢感受, 搞到唱埋你咁大獲
橫掂而家你同你個fd都冇計傾
一於一獲打摷佢之後同佢畫清界線
乜叉都入佢數!!!!
你預左呢期條女會唔so你
但你唔好比佢見到你同你個fd一齊玩
過一排再單獨date佢, 佢肯采你你就仲有行
祝你好運啦
老友

評分次數

既然有歉意,就快d行動
第一次唔睬你,咪第二次再試
加上你暗戀佢,更加要把握機會,送d野俾佢,如朱古力,食左開心d
( 唔好請佢飲廿四味俾佢下火,佢會認為你串佢 )

當然,最好帶埋你個friend一齊去
但我個人認為此女子容易記仇,追唔過 (上文分析 )

最後,如果道歉n次都唔成功,

就唯有響佢屋企門口就地正法.......

食左送俾o既朱古力

評分次數

∧_∧
  ( ´Д` )  /"lヽ
   /´   ( ,人)
(  ) ゚  ゚|  |    
    \ \__, |  ⊂llll
        \_つ  ⊂llll
      (  ノ  ノ
       |  (__人_) \
      |   |        \    \無事看海
我都唸唔會再去追...不過我仲想Keep 朋友關係...想唸D 好聽D ge 說話道歉又唸來唸去都唔夠好咁....但佢E 家都唔理我地...連MSN 都..

原帖由 smallPotatos 於 2009-6-20 07:35 PM 發表
我都唸唔會再去追...不過我仲想Keep 朋友關係...想唸D 好聽D ge 說話道歉又唸來唸去都唔夠好咁....但佢E 家都唔理我地...連MSN 都..
喂~
我係你既話~我實食住個勢上啦
有曬籍口去tum人、陪人、送野俾人
原帖由 selena127 於 2009-6-20 06:28 PM 發表
好大件事 , 仲要係Facbook 唱 !! 死梗 !!

我想都係等時間沖淡 , 再道歉 !!

最好打你個 fd , 佢累死你 !!
無話累唔累既......
不過聽落.....樓主年紀唔大

女事主又開始有公主病
原帖由 hwkeung 於 2009-6-20 06:52 PM 發表
個女仔d行為你應該送個LV俾佢以示誠意,
因為佢愛你先嬲你.
咪教壞人啦

而家人地嬲曬佢全班人呀
原帖由 kakeidevil 於 2009-6-20 07:04 PM 發表
有d錢唔慳得, 尤其是同女出街
最忌比個女仔覺得你寒暄, 同埋d fd咸咸濕濕抽水
又唔理佢感受, 搞到唱埋你咁大獲
橫掂而家你同你個fd都冇計傾
一於一獲打摷佢之後同佢畫清界線
乜叉都入佢數!!!!
你預左呢期條女會唔so ...
高手呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 激嬲左個女性友人點道歉好...急!..Help~..

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。