<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 激嬲左個女性友人點道歉好...急!..Help~..
返回列表 回復 發帖
原帖由 kingsun2433 於 2009-6-20 07:13 PM 發表
既然有歉意,就快d行動
第一次唔睬你,咪第二次再試
加上你暗戀佢,更加要把握機會,送d野俾佢,如朱古力,食左開心d
( 唔好請佢飲廿四味俾佢下火,佢會認為你串佢 )

當然,最好帶埋你個friend一齊去:go ...
你亂up野
因住我幫你就地正法

我反而覺得而家仲好,有曬籍口去搵佢
我就唔會道歉,亦都唔會再約依條女。一班人出來玩無可能滿足到所有人,大家要互相遷就下,佢以為佢自己係老幾?玩得唔開心周圍唱成個八婆咁,你下次見佢有咩另佢唔開心咪大鑊?下次溝女唔好叫你個老友喇,唔係又攪亂檔。
個人係極唔讚成同女仔出去要比埋佢地果份,港女就係咁寵出來!

評分次數

原帖由 gingercat 於 2009-6-20 10:51 PM 發表
我就唔會道歉,亦都唔會再約依條女。一班人出來玩無可能滿足到所有人,大家要互相遷就下,佢以為佢自己係老幾?玩得唔開心周圍唱成個八婆咁,你下次見佢有咩另佢唔開心咪大鑊?下次溝女唔好叫你個老友喇,唔係又攪亂檔。
個人係極 ...
好激動
你係想追佢既, 成副身家用晒都要架啦

因為你想追佢, 而佢又唔想 aa 制, 又覺得你無風度, 因為你地唔比埋佢錢, 又無誠意, 因為佢無諗過你會叫埋 d friend 去, 如果你真係想追既咪上囉, 用錢可以解決到好多問題

評分次數

要識多 d 女仔就要膽大心細面皮厚, 唔係一定 fail!

不過我都唔建議你而家 contact 佢, 除非你無左佢又想死果一隻 (但如果你係二十歲以下, 我建議你唔好咁快搵佢啦)
原帖由 smallPotatos 於 2009-6-20 07:35 PM 發表
我都唸唔會再去追...不過我仲想Keep 朋友關係...想唸D 好聽D ge 說話道歉又唸來唸去都唔夠好咁....但佢E 家都唔理我地...連MSN 都..
我同佢差唔多...21,22,大佢小小...點解...20以下唔好咁快搵佢...

如果真係細個既, 讀好 d 書啦, 將來你上到大學既, 大把好 d 既女仔都有, 畢左業有份好工既, 唔洗點擔心搵唔到喎!

而家你想佢係你女朋友, 係唔係因為你 ......

1) 未拍過拖
2) 好細個, 想有 d 異性 friend 一齊玩? (你要知咩係 first love, puppy love 同 true love 呀)
3) d friend 個個都有 socall 女朋友, 所以你都想有?
原帖由 smallPotatos 於 2009-6-21 12:19 AM 發表
我同佢差唔多...21,22,大佢小小...點解...20以下唔好咁快搵佢...
朋友, 學業係好重要架, 唔好因為佢一d 小問題而影響你既一生!

我唔係唔同意用 icq, msn 同 facebook 呢 d 野, 不過會用 facebook 唱人, 佢都幾childish 喎
原帖由 whiterice 於 2009-6-21 12:22 AM 發表

朋友, 學業係好重要架, 唔好因為佢一d 小問題而影響你既一生!

我唔係唔同意用 icq, msn 同 facebook 呢 d 野, 不過會用 facebook 唱人, 佢都幾childish 喎
返左工好耐...
唔係想得罪你

你係唔係果 d 中五畢業, 份工又唔係咩好工果 d 呀?
原帖由 smallPotatos 於 2009-6-21 12:30 AM 發表

返左工好耐...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 激嬲左個女性友人點道歉好...急!..Help~..

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。